• 13303
    lige havlu filan atmamıştır. saçma sapan konuşup adamın asabını bozmayın. önce bir dinleyin;
    kendi sahamızda oynadığımız iki maçta 5 puan bıraktık, evet ama bu durum çok kötü gibi görünse de aslında bence öyle değil. takım bu iki maçta da hiç kötü oynamadı aslında. çekilen şutlara bakıldığında osmanlı maçında 27, mersin maçında 24 şut atmışız. bunlar çok iyi rakamlar. iki maçında kazanılamamasının sebebi hem takımın üzerindeki bahtsızlık hem de maçların ilk yarılarındaki durgun oyun. bahtsızlık ne derseniz osmanlı maçında muslera'nın yediği gol, mersin maçında kaçan goller derim. bugün mersin kalecisi hayatının maçını oynadı, bir daha da böyle bir maç oynayamaz. fenerbahçe maçında izlemek isterim bu kaleciyi bir de, nasıl saçma goller yiyecek merak ediyorum. öte yandan dediğim gibi takım ilk yarılarda çok durgun futbol oynuyor. ikinci yarı baskı kuruyor, ama bu arada da defansta çok açık veriyor. bugün bir ara ikinci golü kesin yiyeceğiz dedim, çünkü orta saha savunmaya hiç gelmiyordu.
    dediğim gibi bu kadar çok şut çekmişken, uygun pozisyonlar bulmuşken maçların kazanılamamasını anlayamıyorum. bir defa burak yılmaz bugün kaçırdığı golleri iki maç daha kaçırsa taraftar sahaya inip kovalar onu. yedeği umut oldukça da ona muhtacız, o yüzden kendini toparlamalı. oyun olarak kötü değildi, mücadele etti ama onun bu golleri atması lazım. yarım metreden boş kaleye atma şansın varsa o topa dokunacaksın, başka çaren yok.
    bu takım buradan ayağa kalkar ama bir şekilde yarışın içinde kalması lazım. transfer döneminde geçen yıla göre güç kaybettik ama geçen yıl olduğu gibi son haftalara kadar yarışın içinde kalınmaya çalışılmalıdır. sonuçlar kötü olsa bile ben oyundan umutluyum. geçen yıl ki prandelli dönemini hatırlamıyor olabilirsiniz ama o zaman takım bırakın 20-25 şutu tek pozisyon bulmadan maç bitiriyordu. o halden şampiyon bir takım çıktı, hatırlatayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın