• 13073
    ideal on birin olmayışını sevdim ben. bu sezon için;

    muslera

    tarık (alahını seven transfer yapsın) ----- chedjou ------ semih (koray) ----- alex

    melo ----- selçuk (rodriguez)

    sinan gümüş, yasin-----sneijder-----poldi

    burak :(

    şekil 1a 'da gözükeceği gibi takımımıza minimum 1 adet sağ bek ve forvet elzemdir. bunlar bildiğin olmazsa olmazdır. şuan haziranda olsak ilk transferler sonrası defansın ortasına ve sağ açığa da birer tane transfer isterim ama şunun şurasında transfer sezonunun bitmesine 12-13 gün kaldı. bu yüzden birbirimizi kandırmayalım 4 transfer gerçek dışı. pandev ve benzeri transferler yapılmasındansa hiç transfer olmamasını tercih ederim.

    şimdi gerekli bölgelere adam listesini çıkarırsak;

    sağ bek -

    bruno peres - torino : transfermarkt'e göre değeri 5,50m. €. tek avrupa tecrübesi torino ekibi ve 25 yaşında iyi bir sağ bek. çok fuleli koşuları var, sabriden sonra bizim için ilaç olur. devler liginde sürekli oynamamız, şampiyonluk yarışında hep olmamız futbolcu için bir artı olsada, türkiye ligi için farklı düşünceleri olabilir. ama türkiyedeki brezilyalı futbolcuların referanslarıyla getirebilirsek büyük bir iş başarmış oluruz.
    ekstradan geçen sene juventus'a attığı gol (u: http://www.youtube.com/watch?v=_YEvkci3h0s )

    ivo pinto - dinamo zagreb : aslında bir portekizliye göre hücum özelliklerinden çok defansif özellikleri benim daha hoşuma gitti. 25 yaşında ve hırvatistan liginde çıktığı 62 maçta 86dk. ortalamayla oynamış. ilk müdahalelerinin başarı yüzdesi yüksek, geriye hızlı dönüyor. transfer hedefi olarak bruno peres'ten daha kolay görüyorum. kalite olarak ligimizden daha kötü bir ligde oynaması kendisini bize çekebilir.

    forvet - benim isteğim burda yırtıcı bir forvet, topu aldıktan sonra kaleye sırtını dönüp takımın rakip defansa yüklenmesini sağlamak. kafa toplarında iyi ve bitirici biri olmalı. ilk gözüme kestirdiğim ligimizin yabancısı olmayan fernandao'du açıkçası fakat geç kalmamız maalesef yeni hedeflere yönelmemizi gerektiriyor. maalesef yönetimin ve hocanın burak'la tatlı rekabete girmelerini istemesinden dolayı yaş olarak geçmiş ama bizim ligin bug'ı olabilecek adamların yerine 25 yaş ve altı oyunculara yönelmenin daha yararlı olacağını düşünüyorum.

    vincent aboubakar- porto : tam bir yırtıcı ve bitirici forvet, kendisi aralara girip de gol atabiliyor. burada en büyük sıkıntı porto'da oynaması ve bu sezonki ilk maçında 2 gol atarak ilk 11'e beni yazın dedi. o yüzden fazla yazıp ümitlenmek istemiyorum. transfer sezonu başlarında belki opsiyonlu kiralayabilirdik ama şuan o bile çok zor.

    pato - sao paolo : kim ne derse desin adı ve kalitesi belli, yaşı uygun. ilk 11'e direk yazabilir sneijder, podolski ve melo ile çılgın atabilecek potansiyeli yüksek bir forvet.

    haris seferovic - ein. frankfurt : fizik ve teknik olarak gercekten yeterli duzeyde ve kendisi daha cok genc. bana gore real sociedad'ta guzel isler yaparken gonderildi. nedeni de skora yeterli katki yapamamasiydi.kaldi ki griezmannin satisindan sonra ismini daha cok duyabilirdik. frankfurtta gol yollarinda etkili olmasiyla o sorunu da cozucegine inaniyorum. hucum hattinda podolski,sneijder,yasin ile guzel bir ekip isi cikabilir.

    ilk basta da soyledigim gibi oncelik 2 transfer sag bek ve forvet olmali. devaminda da defansin ortasi ve sag acik cozulebilir. taraftar olarak her zaman dedigimiz gibi cok birsey istemiyoruz. bize sari kirmizili hikayeler anlattirin yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın