• 1
    izmir takımlarının mücadele ettiği izmir alsancak stadyumunun yıkılması ve izmir atatürk stadının tadilata alınması sebebiyle 2015-2016 sezonu öncesi koskoca izmir takımlarının içine düştüğü durumdur.

    karşıyaka, göztepe, altay, altınordu gibi dev, tarihi olan, müthiş desteğe sahip camialar statsız kalmış durumda.
    bu utanç yetmediği gibi türkiye futbol federasyonu tarihi bir skandala daha imza atarak statları olmadığı gerekçesiyle bu takımlarımıza para cezası verdi...

    şaka zannettim uzun süre ama değil... inanılır gibi değil. gençlik spor il müdürlükleri ve spor bakanlığının elinin altında bulunan emanet statlar bu takımlarımıza tahsis edilmiyor, maç oynanacak ortam devlet eliyle ortadan kaldırılıyor ve bu sebeple bu takımlarımız ceza alıyor.

    lisansları tehlikede, maçlarını çevre illerde oynayacaklar, seyirci sıkıntısı, gelir gider sıkıntısı derken...

    durumun sebebinin tamamen siyasi olduğunu söylememe gerek yok sanırım. türkiye'nin en büyük 3. ili olmasına rağmen hiçbir yatırım almayan, çünkü sözümona "gavur" olan izmir için devlet bütün kapılarını kapatmış durumda. çünkü binali yıldırım seçilemedi...

    hal böyle olunca tüm yatırımlar durdu, belediye kendi yağıyla kavruluyor ve statlar tamamen gençlik spor müdürlüklerinde.

    bir karadenizli olarak izmir'e yapılan bu büyük haksızlık için utanıyorum.
    metin oktay'ımızın memleketine yapılan bu haksızlığı kınamak üzere de tüm sözlük galatasaraylılarını bilinçlenmeye ve mümkünse tepki göstermeye davet ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın