• 35
    nmehmet özbek'e üç soru soruyorum:
    1-futbolcu adrenalin tavan yaptığı cl maçlarında, derbi maçlarda ve kritik maçlarda kenara bakarlar ve ordaki teknik heyetten, yönetici ve idarecilerden güç almak isterler. öyle anlar olur ki bir mimik çok şeyi deştirir. fatih terim, ali dürüst, abdurrahim albayrak bunları iyi yaparlardı ve başarı gelirdi. şimdi kenarda bir kendini farzet, bir de cüneyt'i. futbolcular hanginizden pozitif enerji alır?

    2-futbolcuların gerek ailevi gerekse takım içinde, arkadaşlarıyla, hocalarıyla ve hatta çalışanlarla problemleri olur. o sorunların neler olduğunu bilir misiniz? hiç karşılaştınız mı onlarla? hiç çözüm ürettimiz mi?

    3-futbolcuların teknik kadro dışında idareciler tarafından da motive edilmesi ve cesaretlendirilmesi gerekir. bütün bunları siz mi iyi yaparsınız cüneyt tanman mı?

    bütün bunları ben de yaparım diyorsan, gülmekten kendimi tutamam, yapamam diyorsan neden cüneyt'i harcıyorsun. abinin başkanlığı sana bu imkanı verebilir ama yaptığın yanlış ve galatasaray'a zarar veriyor ve verecek. o ki iyi bir galatasaray'lısın (ki söylemine inanıyorum) bu zararı galatasaray'a verme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın