resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 543
    net olarak faruk süren dönemini hatırlıyorum ve sonralarını iyi şekilde hatırlıyorum. gördüklerim arasında en vasıfsız ve tecrübesiz başkan kendisidir. ayrıca en donanımsız yönetim kurulu da kendisinindir. neredeyse yöneticilik deneyimi olmadan başkan oldu. ünal aysal da oldu ama onun ilk döneminde çok deneyimli yöneticiler vardı. neredeyse hepsi başkanlık yapabilecek deneyim sahibiydiler.

    futbola bakıyoruz cüneyt tanman'ı sorumlu kıldı ama onun böyle bir deneyimi yok. güncel futboldan haberi yok. dünya futbolunun içinde değil hatta ülke futbolunun bile içinde değil. zaten bıraktı bu görevi. futbol takımına forma sponsoru hala bulunamadı. şampiyonlar ligine doğrudan katılan ve son şampiyon olan takım sponsor bulamadı. futbol takımı tam bir çiftliğe dönmüş durumda. melo keyfinden kampa katılmıyor. üstüne ekstra izin alıyor. sözleşmesi sürmesine rağmen ceza verilmiyor. futbolcular tatilden çok kötü şekilde dönmüşler. fizik olarak bitik durumdalar. kısacası futbol takımı kaos içerisinde. ne yapacakları belli değil, yeni sezon yapılanması çok kötü geçiyor.

    yeni sezon çok çekişmeli geçecek gibi duruyor ama kombine satışları istenilen durumda değil. bir yanda rvp'ler, naniler, q7ler filan cidden güzel bir sezon olacak ama bizde umut olmadığı gibi heyecan da yok.

    basketbol desen daha berbat durumda. ne sponsor var ne transfer. rakipler güçlü olan kadrolarına daha iyi hale getirdiler bizde ses seda yok.

    böyle devam ederse mayıs'ı göremez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın