resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 3277
    geçen yıl 20 lig maçında 1571 dk forma giymiş genç yetenek. bu da 20 lig maçında ortalama 58 dk yapar. işin içine kupa vs. maçlarını da kattığımız zaman toplam 33 maçta forma giymiş 2012 dk. ortalama 61 dk yapıyor.

    bu maçların hangisinde akılda kalıcı bir performans hatırlıyorsunuz? ben hatırlamıyorum. yan rollerde iyi olduğu maçlar var. iyi top taşıdığı, iyi mücadele ettiği maçlar var. ama o kadar. bu da 10 milyon euro etmez.

    yani geçen yıl kendisine yeterince şans verilmiş bir oyuncu, ama futbolunu maalesef ilerletemedi. hamza hoca geldikten sonra birçok futbolcuda olumlu değişimler oldu. yasin'de, selçuk'ta, telles'te, sakatlanana kadar burak'ta. ama bruma nato kafa nato mermer mottosuyla devam ediyor. tıpkı sabri'nin bir zamanlar olduğu gibi öğrenmeye direnmesi gibi bir durum söz konusu kendisinde. topu ileri taşımak dışında hiçbir özelliği yok şimdiye kadar. sociedad söz konusu bonservisiyle alırsa zararın bir kısmından döneriz gibi. kendisi yerine aatıf'ı alsaymışız çok daha mantıklı olurdu. bruma küçük takım oyuncusu hüviyetinde. bunu kıramadığı müddetçe de galatasaray'da işi yok. umalım ki amrabat'a benzer bir kaderi olsun.

    kendisinin az daha akıllısına ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın