• 12682
    yeni türkiye a milli futbol takımı'nın pilot takımıdır.

    galatasaray, ünal aysaldöneminde yabancı sınırı konusunda bas bas bağırdı, çakma sezar da kalkmalı filan dedi, galatasaray'dan kovulup, sözde düşmanlarının ve paranın gölgesi altına girdiğinde ağzını bile açmadı gerçi, neden bilmiyorum(!).

    federasyon kesinlikle yabancı sayısının artmayacağını, tersine kademeli olarak azaltılacağını söyleyip durdu, bir tek fenerbahçe istemiyor diye.

    sonra fenerbahçe'nin avrupa kupalarındaki yasağıbitti ve ne hikmetse, sürpriz bir şekilde yabancı sınırlaması neredeyse ortadan kaldırıldı, kimse böyle bir şeyi beklemiyordu, aziz yıldırım hariç.

    yabancı sınırının gevşetilmesiyle beraber fenerbahçe futbol takımı, elindeki yerli çöp oyunculardan, yok kulubün evladıymış, yok onun bunun çocuğuymuş demeden, emre gibi sembol isimlerin bile gözünün yaşına bakmadan kurtuldu ve yabancı transferlerine başladı. 2 oyuncudan başka yeri garanti olan türk oyuncukalmadı. diğer kulüpler de benzer yollar izlemeye başladı.

    peki türk milli takımıne olacaktı? oyuncular düzenli oynamazsa, üst seviye maçlarda tercih edilmezse bu milli takıma olumsuz yansımaz mıydı?

    burada devreye, fatih terim'in yancısı, eyüpspor-akhisar kariyerli yossi kohenoğlu girdi. ne başardığı meçhul bu tip, galatasaray teknik direktörlüğüne resmen atandı. geldiği günden beri de, takımdaki yabancı yıldızları takımdan soğutup, yerli fetişliği yaparak milli takımoyuncularını hazır tutma görevini icra ediyor. adam kendisini fatih hocasına ve onun milli takımına adamış, çünkü biliyor ki kendisini galatasaray'a atayan o. fatih terimolmasa milli takım yardımcılığından sonraki gideceği yer yine ve yeniden köfte diyarı.

    size 10 yıl sonrasından bir haber küpürü paylaştım. komplo mu? tamam.

    uzaylılar da yok zaten, koca evrende yapayalnızız, havva anamız da ademin kaburga kemiğinden yaratıldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın