resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 440
    aşağıdaki açıklamaları yapan başkan.

    dursun özbek: ''sabri sarıoğlu şampiyon takımın sağ bekidir. galatasaray'ın evladıdır.''
    dursun özbek: "sezon açılır, sabri oynayamaz. o zaman yaptığımız hamlenin yanlışlığı belli olur. şimdi konuşmak maksatlıdır"
    dursun özbek: "rakiplerimiz seyirci tarafından gelecek tepki nedeniyle doğruluğu tartışılır transferler yapıyorlar. sonucunu göreceğiz"

    tek tek değerlendirmek istiyorum söylediklerini.

    ilk söylediğine bakarsak sabri'yi öven bir açıklama var. en dikkat çekicisi evlat olma meselesi. adam muhafazakarlıkta çığır açmış durumda. bu zihniyetteki adamın aydın ile sözleşme yenileme düşüncesi gayet mantıklı. cahillikte bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir başkanımız var.

    ikinciye gelirsek benim en sevdiğim açıklama bu. bu arkadaşın mantığına göre biz muslera ve sneijder'i satabiliriz. eğer ki sene ortasında başarısız olursak yaptığımız hamlenin yanlışlığı ortaya çıkar ve herkes mutlu olur. bu mudur yani, burası deneme tahtası mı? adam sabri'yle yola çıkıcam ve yanlış yaparsak belli olacak zaten diyor. ee ne anladım ben o işten. sağ taraf folloş olucak bütün sene, bu adam da yaa yanlış yapmışız diyecek 10. hafta. o da bunu diyince tüm sene kurtulucak birden bire. bu kadar saçma mantık var mı. nasıl toplanacak bu takım o zaman. bile bile uçurumdan atlamakla meşgul kendisi.

    sonuncuya gelirsek fenerbahçe'nin transfer politikasına gönderme var. adamlar 30 milyon euro harcadı, hala eleştirmekte bizimki. tabii ki fener patlayabilir, futbolda herşey mümkün ancak adamlar doğru sayılacak bir sürü iş yaptı. takımdan ''evlat''larını gönderdiler, yerlerine ise fernandao gibi, nani gibi, kjaer gibi takıma direk etki edecek oyuncular aldılar. nani'nin kalitesi direk ortada zaten, nasıl tartışılabilir bu transfer. ayrıca van persie büyük ihtimal fener'e gidecek. ve benim pek tanımadığım bir brezilyalıya 8 milyon euro verdiler. bu adam demekki iş yapma potansiyeli taşıyan bir adam.

    sen naptın peki dursun bey. türk milliyetçiliği hat safhada olan adamlarla çalışıyorsun. bilal'ı aldın ki bu iyi bence. ayrıca poldi'yi aldın, ucuza aldın hemde ama taraftar tepkisi sebebiyle aldığın ortada. taraftar bu kadar üstüne gelmese aatıf falan gelecekti. ayrıca sabri'ye dayadın parayı, şimdi de adam getirtemiyosun oraya. çünkü istediğin adamlar sabri'yi referans gösterecek ve yüklü para isteyecek senden. ayrıca jem karacan diye bir adam aldın, ne iş yapacak inan bilmiyorum. ayrıca niasse ile anlaştın. taraftarın tepki göstermeyeceğini bilsen yarın açıklayacaksın transferi. tahammül edemiyorum kendisine. inan kıraç'ın desteğiyle oturan bir adamsın koltukta.

    yapacağım bir öngörü ile bu entry'i sonlandırıyorum: kendisi 1 sene bu görevde kalır, olağanüstü genel kurul ile seneye yeni başkanımızı konuşuruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın