• 12663
    insanların aklıyla, zekasıyla alay eden; başkanı ayrı hocası ayrı sportif direktörü ayrı olmak kaydıyla her ağızlarını açtıklarında iletişim anlamında cinayet işleyen ve çam deviren haytatımda gördüğüm en amatör futbol yönetimine sahip kulüp.
    ben daha terraeno'nun açıklama yaptığını duymadım. adam kendisine bir görev verilmiş işini yapıyor. ağız ishaline yakalanmış gibi mobese kamerası görese konuşma ihtiyacı duymuyor. yok mu bir basın, medya danışmanı bu kulüpte. çok konuşan çok hata yapar. ne demek 'sabri maxi'den iyi demek'. israrla ve inatla taraftarın damarına basacak, çıldırtacak açıklamaları yapmanın kime ne faydası var? sen sabri maxi'den iyi deyince gerçekten sabri'ye iyilik yaptığını mı sanıyorsun? ya da sabri maxi'den daha iyi mi gerçekten? bunlar ne gerizekalı ne gereksiz açıklamalardır?
    sabri, aydın, yekta, umut, olcan, emre vs... bunların imajı ve taraftarın gözündeki yeri belli. yaka silktik artık bu vasatlıktan, kabiliyetsizlikten, yeteneksizlikten, yetersizlikten. öte tarafta takıma 2 paralık katkı yaptıkları için takım içinde huzursuzluk yaratan, çetecilik yapan, adam tutan selçuk&burak yeniçeri zihniyetinde de bıktık!
    sen ne biçim bir sportif direktörsün, hocasın, başkansın!!! iyice nefret ettirmeye mi çalışıyorsunuz? amacınız nedir? siz öyle deyince biz daha mı çok seveceğiz bu insanları? gerçekten kimse konuşmasıni transfer de yapmasınlar ama artık konuşmasınlar...

    başlayacam iyi insanlığına da, efendiğine de, gentilmenliğine de. iş bilmeyen adamları işin başına koyarsan her gün böyle rezalet çıkar. tatlı rekabet, takım içi denge, bilmem ne teraneleri ile milleti kandıracağınızı sanın siz! anca yaptığınız 3-5 tane kan emici, vampir ve yeteneksiz türk futbolcusuna şirin görünüp onları iyice şimartmaktan başka bir şeye yaramaz!!!

    galatasaray tarihinin en rahat transfer sezonu olması gereken bir yılı el birliği ile rezil ettiniz. tebrikler!!!14 yabancı hakkıyla birlikte güzel ve optimum bir dönüşüm yapacaktınız. ama amatörlükte, iş bilmezlikte sınır tanımazlığınızda bir çuval inciri berbat ettiniz!!!

    2 kupalı şampiyon olmuşsun. yapman gereken 3-4 tane kriitk bölge transfer. illa da çok isimli, yıldız pahalı isimler almana da gerek yoktu. sadece taraftar şunu görmek istedi. aylar öncesinden bunların analizi yapılmış, adaylar tespit edilmiş hatta bazıları ile görülmüş intibasını alsak yeterdi. ve en önemlisi şunu görmek istedi insanlar: artık takımın sırtında kambur olmuş, maddi manevi yük haline gelmiş, taraftarın asabını bozan sinirini hoplatan oyuncularla yolların ayrılması. 45 kişiye çıkmış kadro, ödediğin aylık maaş inanılmaz boyutlara gelmiş vs... ama sen bütün trasfere sezonuna 33 yaşında küme düşmeye oynayan bir takımdan alınan türk oyuncu ile başladın ve ardından artı kronik bir mesele haline gelmiş sabri'ye yıllık 2 milyonluk kontrat verdin... 2 aydır yaptığın açıklamalarla konudan bi haber olduğun, takımın ihtiyaçlarına ve camianın beklentilerine yönelik en ufak bir bilgi/empati içinde olmadığını da her halinden belli ettin etmeye devame ediyorsun!!!

    artık yeter ya! az laf çok iş. hiç kimseyi almıyorsanız bari şu kamburlardan kurtarın takımı. kiralık, satılık, bedelsiz, üste para verip gönderin arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın