• 330
    hamza hocanın aklımdaki sistem dediği 4-2-3-1'e göre öngörüm şu

    alınacak oyuncular

    1-forvet

    muhtemelen niasse satın alma opsiyonlu kiralanacak. her ne kadar benim gönlüm llorente gibi bir pivot forvette olsa da teknik ekipten hiç bu yönde bir ihtiyacımız var mesajı gelmedi şimdiye kadar. niasse'yi alıp umut'u 3. forvet yapacaklar. niasse'yi zaman zaman da podolski veya yasin'in yerine kanatlara kaydıracaklar. sercan belki 4. forvet olabilir.
    huntelaar, podolski gibi uygun fiyata çekilmeyecekse gelmeyecek. bence inşallah gelmez. harika bir futbolcu ama takımın yaş ortalaması 32 falan olur 1 sene sonra. fenerbahçenin geçtiğimiz seneki veteran takımı pozisyonuna düşeriz.
    llorente 30 yaşında o da yaşlı diyebilirsiniz ancak olmayan paramızı bastırıp anderlecht'ten mitrovic'i alabileceğimizi sanmıyorum.

    2-orta saha

    tamamıyle melonun tavrına göre şekillenecek. 3.1 milyon euro bedelle gidecek ise en az onun kalitesinde bir isim alınması lazım. hamit tüm sezon götüremez bizi bu sakatlık profili ile. eğer melo kalırsa bir dahaki sezon hem melo'nun hem hamit'in kontratı bitiyor. 2 tane transfer lazım olacak. şimdiden değişim iyi olur bence.
    boateng defansif ortasaha değil. bu parasızlıkta büyük israf olur.
    cem paul karacan'ı konuşmak dahi istemiyorum.

    3-sağ bek

    bana göre forvetten daha büyük ihtiyacımız. maxi perreira olması çok iyi olur. başka da alternatif kalmadı gibi.
    dany bir ihtimal düşünülebilir ama biliyoruz ki çok büyük bir kumar bu.

    4-sol bek

    telles bence kesilmemeli. daha da gelişeceğine inancım tam. kendisine alternatif bir oyuncu alınmalı. fransadan lionel carole gelirse tam profile uygun oyuncu olacak.

    5-kaleci

    bir türlü yüzümüz gülmedi yedek kalecilerden. burada taffarel'e büyük iş düşüyor. güvendiği birisini bulmalı bence. türklerde iş yok. sinan ucuz olacaksa kalabilir belki.

    gitmesi gerekenler:

    -bruma: kanat rotasyonumuz podolski yasin as, niasse olcan yedek olarak oluşacak. bu nedenle bruma veya sinan gümüşten en az 1'i kiralanmalı. kenarda bekleyerek çürümemeli bu oyuncular. bence en uygunu bruma. orta düzey bir takımda (örneğin real sociedad) öğrenebileceği çok şey var.

    -dzemaili: tutmadı bence

    -sercan: kamptaki durumuna göre karar verilmeli

    -dany: sağ bek için son çare. ama en son çare.

    -salih dursun: umarım trabzon bir hata yapıp alır bunu.

    -tarık çamdal: kiralık olsun bari. 300 bin euro'ya satılırsa yediğimiz kazıktan kahroluruz heralde.

    -yekta

    -furkan

    -umut gündoğan

    -eray işcan

    -oğuzhan kayar (kiralık)

    -berk ismail ünsal (kiralık)
App Store'dan indirin Google Play'den alın