resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 435
    gs tv'de katıldığı program yaklaşık 2 saat sürdü. çoğu konuya açıklık getirdi. çatının bir sponsor ile yapılacağını, stadın yanındaki alana spor salonu yapılacağını, gs tv'nin yayın durumu konularına açıklık getirdi her yeni başkan gibi. transferler konusunda isim vermedi fakat acele etmiyoruz dedi. riva dedi, mecidiyeköydeki otelin devamı için bir daha genel kuruldan onay isteyeceğini söyledi. hasnun galip'teki araziyi değerlendirmek istediğini söyledi. store deposunu stada taşıdık store bu sene kar etti ilk defa dedi. radikal kararlar aldık orada dedi. store'dan gelen 12 milyon liralık gelirin amatör sporlara aktarıldığını söyledi.
    kısacası her başkanın söylediği şeyleri söyledi ama lafla peynir gemisi yürümüyor. umarım icraatlar açısından da başarılı olur. umudum var.
    bir de kardeşiyle birlikte kendi cebinden karşılayarak florya'yı yeniden elden geçireceğini söyledi. başkan şovu seviyor zaten. bildiğimiz bir şey fakat kardeşinin flırya'da ne işi olduğunu soran soru üzerine söyledi bunu.
    umarım başkanlık ömrü yeter bu vaatleri hayata geçirmeye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın