• 93
    çoğu arkadaşın gayet sade ve güzel diyerek beğendiği formalar.

    sadelik elbette güzeldir arkadaşlar fakat bu sezon bizim için önemli bir sezon. neden mi ? çünkü bu sezon üzerinde 4. yıldızın olacağı formalarla top koşturacağımız sezon.

    insan ister istemez böyle anlamlı bir sezonda yapılacak formaların daha bir özenli dizayn edilmiş olmasını daha ince ayrıntılar barındırmasını istiyor.

    as roma'un şu formalara bakın hele bir;

    http://www.chiesaditotti.com/...s-2015-2016-home-kit

    öyle 3. forma gibi kolları oyunlu saçma sapan bir forma yaptıracağına, al şu formayı değiştir armasını ekle sağ sol omuza 4'er tane yıldız bas gitsin. yok satmazsa bu forma adam değilim. bu öyle bir forma olur ki giy kotun üstüne çık caddeye çıldırt fenerlileri.

    bazı arkadaşlar hala aynı parçalı olsa satılmaz diye salık vermişler. arkadaşım elbetteki aynı parçalıyı yap demiyoruz. yapacaksan çıkar o boyundaki siyah şeridi koy oraya beyazı, dirseklere yapıştır beyazı al sana cillop gibi parçalı. aynen şöyle;

    http://emirhanavciformatasarimlari.blogspot.com.tr/...a-formas-tasarm.html

    haydi o siyah şeridi çıkarmadınız, şeridi bütün boyun çevresinden dolaştır, dirseklere de koy siyahı al sana yine daha özenli az biraz daha detaylı forma.

    hiç birini mi yapmadınız, yapın formalardan birinin logosunu monochrome, en azından ufak bir detay katmış olursun, ama o da yok.

    kafayı sıyıracağım arkadaş beğeniyorum demeyin şu formaları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın