resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9102
    iyi oyuncu mudur? iyi oyuncudur! takıma katkı yapmış mıdır? en kralını yapmıştır! şikecinin ırkçının karşısında olmuş mudur? dimdik!

    ancaaaaak mukavelesi boyunca taraftara şov yapıp mukavele süresi bitmeye yakın " bana 3 yıllık 3.7 milyon öroluk sözleşme yapacaksınız yoksa x takıma y takıma giderim!!!111 " diye şantaj yapan adam, kusura bakmasın babam olsa orda hele bi dur derim. kusura bakmayın dostlar, basene basen deme gibi bir huyum var. bu hareketlerde bulunan adam karakterini açık seçik belli etmiş demektir ve takımda işi olmamalıdır. kaldı ki melo bu tarz hareketleri daha önce de yaptı. galatasaraylı olan adam taraftara şov yaparak arkasına alıp mukavele yenileme zamanında da yönetime şantaj yapıp taraftarla karşı karşıya bırakmaz gelir adam gibi konuşur! kaldı ki yönetim ne zam isteğine olumsuz yanıt vermiştir ne de uzatma isteğine, sadece 1 sene daha böyle devam edelim zamanı gelince konuşuruz cevabını vermiştir. yönetimin de böyle cevap vermesi en doğrusudur çünki bu, kulübün daha menfaatinedir.

    ha şimdi yönetim gider de " anam babam yapma gel otur hele bi gonuşak!" deyip melo'nun isteklerine boyun eğerse o zaman benim gözümde canım kulübüm çok küçük duruma düşmüş olur bu duruma da ben şahsen dayanamam! ayrıca melo'nun bu yakışıksız davranışlarını normal bulan arkadaşları da esefle kınayıp biraz gururlu olmaya davet ediyorum! hani bir zamanlar eleştirirdiniz hatırladınız mı terimsporlular diye! siz de melosporlu olmayın! " kimse galatasaraydan büyük değildir! "sözünü laf olsun diye tekerleme gibi tekrarlamayın
App Store'dan indirin Google Play'den alın