• 31
    durumu analiz etmekten yoksun, hala okuduklarını tersinden anlayan yazarların yenilemekle iyi gün taraftarlığı ve kötü gün taraftarlığı ayrımına giriştikleri kartlar.

    aslanlarım benim!

    sen hele anlıyor musun taraftar neden kombine almıyor/almayın diyor? doğru ya nasıl olsa ne ilk ne son bu saçma sapan yönetim biçimi. sen bu yoldan dönme. din derler, gözükör gidersin; vatan derler gözükör gidersin. git baba git. sonunda "ama, ama ben iyi niyetle yapmıştım" dersin.

    bir de sonuna sokakta oynasın kaldırımdan izleriz diye ekleniyor.

    bunu asıl diyenler o kartları almayanlar dostum. 2. lige bile düşse galatasaray'a destek verilir. ama galatasaray'a. sorun galatasaray'da. canına okudular o galatasaray'ın. galatasaray'ımızın. sizin verdiğiniz desteklerle de okumaya devam ediyorlar ve edecekler. ne de olsa kötü gün taraftarları var di mi?! kötü gün taraftarlığı başka bir şey. kimse "lan bu saçmalığa para mı kaptırcam, başarı da zor zaten" demiyor. galatasaray'ımızı bitiriyorlar diyor.

    bu camia asalaklardan kurtulsun, isterse statsız, profesyonel futbolcusuz kalsın. biz yeni stadını da yaparız (belki arena olmaz), futbolcusuna da (belki sabri olmaz) sarı kırmızı bayraklarla destek veririz.

    sonsuz aşkınızla, kör gözlerinizle anlamamakta ısrar ediyorsunuz. etmeye de devam edin. bu camia öyle veya böyle yoluna devam edecek. maçlar kazanılacak, şampiyonluklar da gelecek. ama hedef o dillerden düşmeyen dünya kulübü olma ise, rotanın değişmesi, dümenin değişmesi gerekmekte. bunu da herkes er geç anlayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın