resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9082
    gitmesinde çokta sıkıntı olduğunu düşünmediğim futbolcu. kasap hürriyet'le kendisinin açığını kapatabiliriz, ankara'nın bağlarını da iyi oynadığı söylenir hürriyet'in. ayrıca eski galatasaray çocuklarından mehmet güven'i alabiliriz. malum o da bir başka galatasaray çocuğu aydın yılmaz gibi antremanlarda çok iyi performans sergiliyodu. hem ne diyorlardı melo için:'' 3 sene önce melo mu vardı?''.

    yani gelecek arkadaşlar melo'nun yerini rahatlıkla doldurur çünkü melo: 3 lig, 2 türkiye kupası ve 2 süper kazandırdı bize. ayrıca 1 çeyrek final ve 1 top 16 oynatmışlığı da vardır. 100 den fazla maça çıkmış, derbilerde bizi ezdirmemiştir. galatasaray kariyerinde sadece 2012-13 sezonu ilk yarısı kötü oynamıştır fazla kilolarından dolayı. bu kadar başarı sağlamış bir adamın yerini kolaylıkla doldurabiliriz hürriyet veya mehmet güven'le. adam 4 senede fener efsanesi alex'in kazandırdığı kupadan daha fazlasını kazandırmıştır galatasaray'a, hamza bey ve yönetimin kolay kolay görmeyeceği başarılara imza atmış ancak biz kendisini yolluyoruz çünkü

    1- takım içi dengeler malum.
    2- maalesef galatasaray'ın çocuğu değil.
    3- parator ve onun aile veya yakın çevresinden kimse ile bağlantısı yok, dolayısıyla paratorun çevresi melo'dan para kazanamayacak.

    yollayın ulu yönetim ve hamza bey. sanırsam sırada wesli ve nando var ve sonrasındaki "ultimate goal"unuz: 28 türk ile takım içi dengeleri korumak.

    kendisinin gitmesine neden olanları #milletçealkışkıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın