• 29
    satışa çıkan kartların yarısı karaborsa için alınmaktadır ve maçların %90 ında boş kalır o koltuklar. yani satış rakamları göz boyamasın, kimsede gelecek sezon stadyumdan destek verme hevesini göremiyorum, eskiden kombine dönemindeki heyecan da yok.

    galatasaray taraftarı aptal değil, o kadar para vereceksin, maç bitmeden staddan çıkmak durumunda kalacaksın, kar kıyamette nereden baksan yarım saat yürüyeceksin ki vasıta bulasın. bu kadar çile, ızdırap çekerken yönetimin herhangi bir şey yapmayacak senin bu mağduriyetini gidermek için. senin bütün sene biriktirdiğin para da sabri gibi insanların karılarının arabalarına mazot olacak.

    galatasaray taraftarının elinde bir fırsat var, geçmişte ne olmuş olursa olsun, günümüzde göz göre göre, taraftarın zekasıyla dalga geçercesine yapılan hareketlere karşı kombine almayarak, store'a uğramayarak ölümcül bir tepki koyabilir. geri gelelim, millette bu romantiklik varken bu tepki çok zor, tersine, yapanlara hain gözüyle bakarlar. kombine yenileyeceklere, 'paranızı daha hayırlı işlerde kullanın' derim naçizane. çünkü bu ortamda kombine yenilemek aklı başında galatasaraylının yapacağı iş değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın