• 331
    (bkz: hamza hamzaoğlu/#1737292)

    güzel uzun uzun yazmış, katıldığım ve katılmadığım noktalar var içerisinde. durumu olan herkesin okuması gereken bir yazı olmuş *
    ayrıca hamza hamzaoğlu başlığına değil, vizyon başlığına daha yakışan bir entry olmuş. neyse uzatmadan asıl konuya geleyim.

    şahsi fikrim şu vizyon konusunda yanlış yere takılmış olduğu yönünde. şahsen ben atıf'ı bilal'i vizyon (ne vizyonmuş arkadaş) transferi olarak görmeyenlerin, bu oyuncuların türkiye'de oynaması veya türk olmasıyla alakalı olduğunu zannetmiyorum.

    bence asıl sorun, oyuncuların kalitesi. kendi o kadar güzel söylemiş ki aslında, tanju çolak ve hakan şükür'ü almak vizyonsuzluk muydu diye. bence cevap burada. şu an türkiye'de oynayan kaç oyuncu galatasaraya tanju'nun hakan'ın bir takıma verebileceklerini verebilir? bu yüzden eleştiriliyor transferde adı geçen isimler. yoksa sen ozan tufan'ı almak istesen, burada kim sana vizyonsuz diyecek? genç yıldız adayı enes ünal'ı alsan , ya da muhammet demir'e yürüsen, ne bileyim mehmet ekici'yi istesen kim sana vizyonsuz yazacak?

    sorun bahsi geçen isimlerde ve o isimlerin galatasaraya katabileceklerinde bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın