• 12499
    2 yıldız oyuncu alacağı söylenen takım.
    eğer iki üst düzey futbolcu transfer edeceksek, ben olsam tercihimi bir orta saha, bir de sağ bek olarak kullanırdım.

    bu takımın artık tempolu, her atakta rakibi galatasaray'ın defans dörtlüsüyle başbaşa bırakmayacak bir oyuncuya ihtiyacı var. dünyada da bu tip oyuncu bulunması en kolay futbolcu tipi. uygun paraya harika adamlar almak mümkün.

    ve bir de sağ bek oyuncusuna ihtiyacımız var. bakmayın bu sezon defansımızın çok açık verdiğine. bana göre hakan, semih, chedjou üçlüsü o kadar da kötü değiller. transferi konuşulan kjaer mesela. geçen sezon lille defansı ile birlikte harikalar yarattı. fakat bu sezon özellikle orta sahası erezyona uğrayınca takım savunması olarak sıçtılar. önceki sezon verdikleri sağlam görüntüyü veremediler. iş yani defans ikilinde bitmiyor. sabri ofansta çok da kötü değil ancak defansta malesef arkasını çok boş bırakıyor. önde rakibe dur diyemeyen bir orta saha ve arkasına sürekli adam kaçıran bir sağ kanatla çok açık veriyoruz. haliyle defans oyuncularımız da bu kadar açığı kapayamıyorlar.

    ama görünene göre bu iki yıldız transferinden bir tanesi forvet olacak. o zaman önceliği kesinlikle orta saha oyuncusuna verirdim. bence galatasaray'ın en büyük eksiği bu bahsettiğim adam. takımın defansı ile ofansı arasındaki mesafenin de, dağanık görüntüsünün de sorumlusu göbeğimizde oynayan 2 temposuz futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın