• 184
    bazı arkadaşlar bunları söyleyince futbolun sadece türkiyede oynandığını, dış şartları falan bilmediğimizi düşünüyor. o yüzden elimden geldiğince basit anlatıyorum.

    + klubün ekonomik şartları ortadayken takımı güçlendirmek için maliyeti en düşük yöntem nedir?
    - kiralık ve serbest oyunculara yönelmek.

    + taraftar olarak, takımın zaaflarının apaçık ortada olduğu bir durumda, bu alanlardaki yetenekli serbest oyuncuları takımda görmek istemek doğal mıdır?
    -evet.

    +peki adı üstünde bu yetenekli ve serbest oyuncuların bonservisi olan oyunculardan ekonomik olarak olmasa da , psikolojik olarak alınması daha mı zordur?
    -evet.

    +her ne kadar, ekonomik şartları sağlasan dahi, oyuncu avrupa liglerinde oynamayı , türkiye'de oynamaya tercih edebilir mi?
    -evet.

    bak buraya kadar ne güzel geldik di mi. e ben buraya kadar anlayabiliyorum da, sen bundan sonrasını niye anlamıyorsun güzel kardeşim?

    + galatasaray avrupada başarı hedefleyen bir kulüp müdür?
    -evet
    +avrupada başarı için kadromuz yeterli midir?
    -hayır
    +yabancı sınırının serbest olacağı kesinleştiği bir ortamda, kulübün ekonomik şartları da ortadayken, serbest oyuncu piyasasına gereken ilgi gösterilmiş midir?
    -hayır
    +geçen sezon avrupada yaşanan facia sonrası ve elde edilen dördüncü yıldız sonrası, bu sezon rakiplerin de hala kaos içinde olduğu düşünülürse, bu sezon hem avrupada imajımızı düzeltmek hem de türkiye'de diğer rakiplerimiz ile arayı açmak için kritik bir sezon mudur?
    -evet
    +e o zaman bu kadar kritik bir sezonda, şu takımın eksiklikleri çatır çatır ortadayken, m'bia trabzona gidiyor, ayew ingilterede sıradan bir takımla anlaşacak , şener'i fenerbahçe almış haberleri ortadayken, bizim daha transferle ilgili hoca ve yönetim arasındaki ilk görüşmenin 9 haziranda yapılması skandal değil midir arkadaş? bunu anlamak ne kadar zor olabilir ya, ne zaman hayır geldi bize son dakika transferlerinden, bıkmadınız mı sezon başı kampı yemeyen topçu için bir sene hazır olacak diye beklemekten?

    siz eleştirmeyin ama eleştirenlere de bok atmayın kardeşim, yeter artık.

    son yıllarda olduğu gibi, bizi yine kanser edecek gibi duran transfer sezonu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın