• 122
    http://fs2.directupload.net/.../150514/4ofaymu6.png

    amatör olarak yaptığı * çalışmaları gayet beğendim. buradaki 4 forma da güzel. destek için değil gerçekten beğendiğim için söylüyorum bunları. naçizane 15 yıllık her gün photoshop kullanan bir fotoğrafçı olarak birşeyler söyleme hakkım vardır herhalde. asil duruyor buradaki 4 çalışma da. bu 4'lünün haricindekiler biraz antrenman forması gibi. kesinlikle taraftarların da fikri alınarak yapılmalı bu formalar ama zor biraz. kendisine bu yolda başarılar diliyorum.

    bir iki görüşümü belirteyim bu 4 tasarımla ilgili. 4 yıldızlı apolet her formada olmamalı bence. özellikle de parçalıda kesinlikle olmamalı. parçalının özelliği sade olması çünkü yanına hiçbirşey gelmemeli. parçalı olarak çok güzel bir tasarım olmuş, renk yoğunluğu ve sade olması dolayısıyla. apoleti kaldıracak tek forma siyah bence. en fazla vişne çürüğünde olabilir bir de, o da belki. şampiyonlar ligi respect yazıları yukarıda olmuş, biraz aşağıya inmeli. baskıda ebatları bellidir tabii ama göze hoş gelmesi için söyledim. son olarak da birinci ve ikinci yıldız arasındaki boşluk x ise, 2-3. ve 3-4. yıldızlar arasındaki boşluk x/3 olmuş vişne çürüğü/bordo formaya bakarak rahatça görebilirsin dostum. bunlar 5 dakikalık işler tabii ki. özellikle renk doygunluğunu çok beğendim, asil tasarımlar yapıyorsun. başarılarının devamını dilerim.

    edit : #1730009 şu giriyi okumamla üzülmem bir oldu. eleştiri hayatın her yerinde olacaktır. kaldıramıyorsan hele ki eleştiriler için üslup bozuyorsan olmaz. herneyse başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın