• 1
    belki benzer bir başlık vardır ama emin olamadım ve önemsediğim bir konuyu bu başlığa yazmak istedim. şimdi galatasaray olarak biz; lig, türkiye kupası ve süper kupa şampiyonluklarında toplamda iki ezeli rakibimizin de uzak ara önündeyiz. bu cepte.

    ancak tüm zamanların puan durumuna baktığımızda bkz: http://tr.wikipedia.org/...r%C4%B1n_puan_durumu fenerbahçe'nin ardından ikinci sıraya konumlanıyoruz ki bunu sevmedim. yanlış hatırlamıyorsam tüm zamanların puan durumunda fatih terim'li 4 sene üst üste şampiyon olduğumuz dönemde ilk sıraya yükselmiştik ama geçen son 15 yılda maalesef geri düştük. özellikle sekizinci olduğumuz 2010-2011 şike sezonunda aldığımız düşük puan bu durumun en önemli sebebi gibi gözüküyor.

    aldığımız kupaların yanında çokta bir önemi yok muhakkak ama bu sıralamada da ilk sırada yer almak bize yakışır diye düşünüyorum. açıkcası şikecilerin bizim sekizinci olduğumuz 2010-2011 yılındaki gibi bir sezon yaşama ihtimalleri yok gibi gözüküyor. bakalım önümüzdeki sezonlar ne gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın