• 165
    hamza hoca'nın lig tv'deki programını izlemedim. ama yaptığı açıklamalarda 40 kişilik kadromuzun nasıl 28 kişiye indireleceği, 14 yabancı kontenjanının kaçının kullanılacağına dair bir açıklama görmedim. tabi hoca kupa maçının bitimini de bekliyor olabilir, haklıdır. kendisinin kadro mühendisliği hakkında bazı endişelerim var. bunları önyargı olarak da niteleyebilirsiniz. sonuçta hocanın beni haksız çıkarma payı ihtimal dahilindedir.

    1- hepimiz mevcut kadronun avrupa'da fark yemeye müsait olduğunu gördük. iyi futbol oynamadan şampiyon olduğumuzu da biliyoruz. şampiyon takımı bozmayacağız mantığından sadece 3-4 transfer yapıp bunların 1-2 tanesini as oynamak üzere tasarlamak en hafif tabirle gerçekleri görememektir. avrupa'da sonumuz yine hüsran olur, bu moral olarak ligi de etkileyebilir. 3-4 transfer değil 7-8 transfer lazım. tabi önce çöpleri takımdan göndermek kaydıyla.

    2- hamza hoca net yamacı bir hocadır. yani devrim yapamaz, var olanın eksiklerini biraz daha iyi kapatır, sadece o kadar. selçuk, sabri, burak gibi oyuncuların istediğin kadar makyajlarını iyi yap, makyajları avrupa'da dökülür hocam. devrimci olmaz reformist olursan sonun kötü olur, şampiyonluk yanıltmasın seni sevgili hocam.

    3- hamza hoca'nın bir açıklaması vardı zamanında. benim için değerli olan 3-4 yabancılı bir galatasaray diye. bu maalesef hamza hoca'nın gereksiz ve aşırı milliyetçilik anlayışıyla ilgili. bu futbolda çağdışı bir mantık hocam, bunu bilesin. biz athletic bilbao değiliz.

    4- kendisiyle ilgili en somut endişem transferleri süper lig'den yapacak olması. maalesef bu alacağın topçuların sonu en iyi ihtimal dany, amrabat falan olur hocam, benden söylemesi. süper lig'de alabileceğin bir topçuyla galatasaray'ın ileri gitmesi zor. fernandao gibilerin peşinden koşma hocam. huntelaar, negredo gibi topçuların peşinden koş. kafanı şöyle bir avrupa'ya çevir. futbol sadece bizim ligde oynanmıyor.

    ağustos ayına kadar her şey belli olur. endişelerimde haklı çıkarsam 2015-2016 sezonunda başarılı olmamız koca bir mucizeye kalmış. sonun prandelli gibi olmasın hocam, adımlarına dikkat et.
App Store'dan indirin Google Play'den alın