resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8728
    gider ya da gitmez orası ayrı bir konu ama çocuk gibi takipten çıkarmalar falan bana enteresan gelen bu açıkçası. gitmek isteyen, gidecek olan futbolcu adam akıllı düzgün bir yolla gider. hele ki sen 4 sezon bu formayı giymiş, 3 şampiyonluk kazanmış bir adamsın. melo zeki bir adam bunu çok iyi biliyoruz. sırf daha yüksek bir maaş kapmak için de önceki dönemlerde ne kadar uğraştırdığını hatırlamak lazım. burda niyet bariz bir şekilde önce taraftarın farkedeceği bir hamle yaparak, kendisini sevenlerin desteğiyle yönetimi yeni güzel bir sözleşme için baskı altına almaktan başka bir şey değil.

    burda uzun uzun melo'nun nasıl bir futbolcu olduğunu, karakterini, psikolojik üstünlüğünü falan konuşmanın anlamı yok. bunu bilen biliyor zaten. yine başlayınca sözleşme dönemi, o da satranç hamlesini yapıyor daha önceleri yaptığı gibi. durum bu kadar basit. burda asıl önemli olan melo'nun performans ve oyun içi karakterinin artık ne kadar paraya satın alınması gerektiği. takımın en çok kazanan futbolcularından biri olmaya devam mı etmeli, yoksa verdiği hizmetler için teşekkür edilip yollar mı ayrılmalı? er ya da geç gideceği aşikar. 32 yaşında bir futbolcu ve oynadığı mevki dinamizmi ve fizik gücünü çok önemli kılıyor günümüz futbolunda. galatasaray'ın futbol aklı bütün parametreleri düşünüp doğru kararı vermek durumunda yani.

    bu arada sezon bitmeden, 15 sene sonra çifte kupayla bitirilecek bir şans söz konusuyken yaptığı bu sosyal medya ergenliği onun galatasaraylılığına bence yakışmadı. ne olursa olsun alınacak bir kupa daha var. ona buna malzeme vermemeliydi. şu mutlu günlerimizde huzursuzluk çıkarmaya gerek yoktu. neyse canı sağ olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın