resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8722
    bu sene gördük ki allah'ın izniyle seneye de şampiyonlar liginde oynayacağız melo asla cl futbolcusu değil. anca bu fizikle bizim ligde mücadele eder. bunu ameliyat olduğu için söylemiyorum. ne kadar ağır olduğunu ve canlı bomba gibi oynadığını hepimiz görüyoruz. her an kart riski var. mücadelecilik adama ölümüne dalıp sakatlayacakmış gibi faul yapmak değil. cl'de welbeck'ler sanogolar , aubemeyanglar reuslar yanından uçak gibi geçti. kafa topları hariç yan toplarda çok açık verdi ve hata yaptı.

    geçen sene takım komple kötü olduğu için ve dünya kupasında oynamak istediği için çok iyi sezon geçirdi ve istediği topu oynadı. bakın beyler bu adam kupaya doydu. 4. yıldızdan tutun tr'de ki tüm kupaların sahibi. artık milli takım hedefi de yok. forma telaşı da yok. bana göre seneye kalırsa düşüş yaşayacaktır.

    orta sahada agresif süper mücadele ediyor dediğiniz adam maç boyu stoperlerin önünde gizli saklı top oynuyor. arada da kendini gösterip taraftarın sevdiği hareketleri yapıyor. kendisinin yerine bu sene 3-5 maç top oynayan hamit bile daha etkili olmuştur.

    gs'da biraz daha kalırsa küfür ede ede gitsin istersiniz. bence hazır kontratı bitiyoken. ve en güzel baharında ayrılması. hem yüksek ücret alacak hemde 35 yaşına gelecek ve bedelsiz gidecek. bunu mu istiyorsunuz. bence hayır. gs'da çok faydalı oldu. özellikle geldiği ilk sene mükemmeldi. onun haricinde melo artık fazlasını veremez.

    sahada olduğu gibi reel'de de çok iyi oyuncu kendisi. o yüzden seviyoruz. bence melo gibi bir çok futbolcu bulabiliriz.

    en güzel baharında ayrılmamız bence en doğrusu. kimse bu takımda ömür boyu kalacak diye bir kaide yok. kimler geldi kimler geçti. melo da onlardan biri olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın