resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 688
    mustafa denizli efendi 2013 yılında verdiği röportaj:

    --- alıntı ---

    mustafa denizli "fenerbahçeliler'e en büyük vaadini açıkladı: "kimse şampiyonluğu dert etmesin. yeni bir hava ile dengeleri değiştiririz, galatasaray ile şampiyonluk sayısını eşitler, 4. yıldızı onlardan önce biz takarız"

    denizli, başkan aziz yıldırım'la yaptığı görüşmede küçük bir transfer analizi de yaptı ve takımla ilgili ilginç tespitlerde bulundu: "sol bek ve stoper lazım. ancak en önemlisi takımda fark yaratacak, liderliği üstlenecek bir 10 numara. ayrıca şans bulamadığı için sönen yıldızları da parlatacağımızdan eminim."

    --- alıntı ---

    aziz yıldırım zaten zamanında fener şampiyon olduğunda mustafa denizli mi şampiyon yaptı sanıyorsunuz diyerek gereken mesajı vermişti. keşke gelseydi ama geçen seneki kaos bizde olmasaydı ve terim gitmeseydi.

    galatasaray'ın vefalı evlatları kadar maalesef yarattığı nankörler de çoktur. mustafa da bunlardan sadece biridir. bu yıl lig tv'de fener şampiyon olsun diye şansal'la birlikte çok çırpındılar. sonuçta galatasaray'ın taktığı 4. yıldızın en çok koyduğu kişilerin başında mustafa denizli geliyor.

    herkes rıdvan'a kızıyor ama ben ondan daha çok mustafa'ya kızıyorum. çünkü sonuçta rıdvan fenerli ve galatasaray'ın ekmeğini yemedi. oysa denizli ekmeğini yediği galatasaray ile antrenörlük kurslarına başladı ve iyice şöhret oldu. hele ki beşiktaş'ı ve fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemlerde galatasaray'a beslediği duyguları ve yaptığı açıklamaları hatırlayanlar bilir.

    mustafa denizli'nin futboldan ve futbolcudan ne kadar anladığını görmek için de yaptığım alıntıdaki son paragraf pek manidar. caner varken sol bek istemiş. ne de olsa ersun yanal caner'i var etti ondan önce mustafa efendi caner'i belki kullanırım diye düşünemeyecek kadar hazır löpçü vasat bir teknik diröktör olduğunu kanıtlamış ama hala tv kanallarında atıp tutmaya devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın