• 40
    artık taraftarın zevkine bırakılması gereken formalardır. bu güne kadar önümüze ne geldiyse kabul ettik fakat çoğu içimize sinmedi bazı istisnalar hariç. bu konuda ne yapabiliriz bilemiyorum. bir kampanya mı başlatılır ya da sözlükteki yetkili kişiler bir şekilde yönetimle irtibata mı geçer bilemiyorum fakat kesinlikle nike'ın sunduğu numuneler taraftarın beğenisine sunulmalı ve anket yapılarak seçilmelidir. böylece taraftarın zevkine uyan formalarımız olur ve bu da gsstore'daki forma satışlarına olumlu şekilde yansır. yani düşünün şurada binlerce kişinin ortak olarak beğeneceği bir forma, hele hele bir de ilk 4 yıldızlı forma olduğunu düşünün. şimdi bu forma satış patlaması yaratmaz mı? alan memnun satan memnun. hem kulübe ciddi bir maddi katkı sağlamış oluruz hem de göğsümüzü gere gere üzerimizde taşırız formalarımızı.

    bilemiyorum bu önerime katılır mı yazarlar ancak bir şekilde bu düşüncenin hayata geçirilmesi taraftarıyım. ben artık kendimi düşünmeyi bıraktım, kulübün menfaatlerini düşünüyorum. misal, şunun gibi bir forma yapılacaksa kim gidip de 150 tl verir arkadaş şuna: http://1.bp.blogspot.com/...-15-16-third-kit.jpg şunun ne özelliği var arkadaş galatasaray arması taşıması haricinde?

    4. yıldızı taşıyacak ilk formalar olması nedeniyle çok özel bir şekilde tasarlanmalı ve bundan maksimum gelir elde etme hedeflenmeli. sosyal medyadan da takip ettiğim kadarıyla taraftar hazır, elini cebine atmış durumda. gsstore'a hücum etmeyi bekliyor. siz yeter ki güzel ürünler çıkartın. biz seve seve desteğimizi vereceğiz.

    peşin edit: nike'ın özel tasarım yapmadığını ve kataloglarındaki formaları takımlara uyarladıklarını biliyorum. fakat bugüne kadar bize uyarladıkları son derece sade, gösterişsiz ve de özensizdi. o kataloglardan diğer avrupa kulüplerine çok çok daha kaliteli ürünler çıkartabiliyorlar, örnekleri mevcut. durum buyken biz niye bu durumdan yararlanmayalım arkadaş? bize de adam gibi tasarım çıkartsınlar. kulüp kesinlikle bu konuda taraftarın sesini dinlemeli. nasıl ki kek kalıbı kampanyasını haftalar öncesinden biz taraftarlar olarak dillendirdiysek ve kulüp de bunu dikkate alıp #hedef1milyonkekkalıbı kampanyası başlattıysa ve bu kampanya oldukça ilgi gördüyse; forma konusunda da aynı metod uygulanabilir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın