• 219
    ya arkadaşlar neden gördüm ve hatta neden yazıyorum bilmiyorum da, çok saçma bir rüya gördüm.

    galatasaray önümüzdeki sezon uefa avrupa liginde oynuyor, önce internetten çekilişi izliyorum. karşımızda ukrayna ligi isimlerine benzer bir takım var (karpaty lyiv gibi), fakat italya serie b takımıymış. neyse diyorum rakip tırt.

    ardından ben galatasaray'da oynuyorum, sol bek pozisyonunda. arenadayız. sağ bek tarık çamdal. kalecimiz ise semih kaya. dört yıldızlı formalarımızla sahadayız.

    3. dk'da semih topu elinden kaçırıyor ve artık iyice yaşlanıp kendine adam gibi kulüp bulamayan didier drogba eski takımına karşı gol atıyor. neyse diyoruz rakibimiz kim ki, çeviririz. ulan ilk yarı 0-3 bitiyor. ikinci golü 7-8 sene önce amatör kümede oynadığım isviçreli bir arkadaşım atıyor. maç sonrasında kardeşime anlatıyorum ''ulan bizim armin italya serie b'de oynuyormuş'' diye.

    neyse, 3. golü drogba atıyor yine, yine semih'in hatası. top çizgide kalıyor, tam çıkarmak için kayıyorum drogba tamamlıyor. hırsımdan ikili mücadelede şortunu çekiyorum ve ayaklarına çift dalıyorum, yırtıldı mı emin değilim. ama arena'da oynadığımız için alttan alıyor, taraftara saygısından.

    ama semih'e nasıl bağırıyorum, azarladım çocuğu resmen. aklıma sion maçı geliyor. ikinci yarı 3-2 yaparız, en azından deplasmanda 5 atar turu geçeriz diyorum.

    nasıl bir rüyadır yarebbim. ha ikinci yarıya çıkmadık hiç ayrıca, birden bire umre'deydim. ulan saat kaç oldu hala böyle bir rüyayı nasıl görebilirim diye düşünüyorum. üstüm de kapalıydı yani sabah... :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın