resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 10122
    galatasaray'a ihanet etmemiştir edecek en son adam da kendisidir. milli takımla seri yaparak milli takımı dünya kupasına götürmek, dünya kupasında tarih yazmak iddiası ile bedelsizmiili takımın başına geçmiştir. dik duruş gibi boş beleş laflarla övülen, duygun yarsuvat'ın onda biri dahi olamayan, birinci yönetimdeki çalışma arkadaşlarına dahi çok büyük vefasızlık yapan karizmatik denen ünal aysal tarafından kovulmuştur.

    kovulmasının gerçek sebebi futboldan anlamayan ama anlayan adamdan iyi anladığını iddia eden ünal aysal'ın akıl aldığı adamların 30 milyon euroluk çöp transfer harekatıdır. medyaya verillen haberleri, sosyal mühendisliği, sms mesajlarını hatırlayın.

    cebindeki parayı çalacak adamların elinde oynattığı ünal aysal'a 4. yıldız için teşekkür edilmesini anlarım da 4. yıldızın %30'nu alan adama teşekür edilmesini anlamayan, teşekkür edenlere eleştiri getiren yazarları anlayamam.

    allah uzun ömür versin hocam. bize hamza hocayı gönderdin, önümüzdeki 20 senemizi kurtardın. tek isteğim tff seçimlerinde devrim yapman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın