• 87
    galatasaray'ın boateng, podolski gibi isimlerden uzak durması gereken transfer dönemi.
    elin adamı aatif chahechouhe, fernandao gibi sezonu üst düzey performanslarla tamamlayacak isimleri buluyor. sen galatasaray'sın. tüm kapılar sana açık. bundan böyle yatırımını futbolcu bulmaya yapacaksın. boateng gibi canı isteyince şov yapan, canı isteyince oynamayan; podolski gibi futboldan uzaklaşmış adamlara yapmayacaksın yatırımını. bu arada podolski'ye bir paragraf açmak istiyorum. hayalimdeki kanat oyuncusudur. gösterişsiz, etkili, güçlü, hızlı, nerede ne yapacağını bilen, golcü, klas... fakat arkadaş bu adamı manchini'nin takımında izledim. pandev gibi futbolu kafasında bitirmiş bir imajı vardı. yoksa senelerdir öykünürüm podolski diye. sneijder gibi futbola kendini yeniden kazandırmaya kararlı bir podolski çünkü ligi tek başına domine eder.

    neyse, artık havuz geniş. aç, genç, ucuz, etkili isimleri galatasaray'a kazandırma zamanı. nereye, hangi bölgeye transfer yapılacağına gelince tabi ki herkesin ortak bir kanısı var ama şimdi onu belirleme lüksü hamza hamzaoğlu'nun hakkıdır.

    şu sıralar ortaya atılan isimleri pek ciddiye almıyorum. gazeteler genelde transfer sezonuna hızlı girerler. bekleyelim görelim. umarım almanlar'ın, ingilizler'in, fransızlar'ın futbol aklı galatasaray'a da uğrar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın