• 83
    yabancı sınırlamasının kalkmasından sonra ciddi bir kadro revizyonu gerektiren sezon.

    beşiktaş'ın genç türklerden oluşan kadrosu da bir anlam ifade etmiyor artık. tabii benimkisi sadece temenni ama onumuzdeki sezon aşağıdaki listenin haricindekilerin gözden çıkarılabileceğini düşünüyorum.

    fernando muslera
    semih kaya
    aurélien chedjou
    koray günter
    hakan balta
    sabri sarioglu
    felipe melo
    selcuk inan
    hamit altintop
    wesley sneijder
    yasin öztekin
    sinan gümüs

    edit: gelecek olanlarda ise bana göre 1 defans 1 de forvet dünya çapında olmalı. her bölgeye takviye şart:

    kale: ne sinan ne de eray muslera'nın yedeği olabilecek kapasitede değiller. oraya iyi bir transfer şart. muslera olmadıgında krize girmemek için.
    defans: chedjou ve semih haricinde güvenebileceğimiz tek isim balta. lakin kabul edelim hem yaşı ilerledi hem de o bölge için şampiyonlar ligi klasında bir adam şart.
    defans bekleri : sabri ve alex telles 'in alternatifi yok şu anda.
    orta saha : melo ve selçuk'un bir tek hamit alternatifi var. o da sezonun yarısından fazlasını sakat geçiriyor, güvenemeyiz. üstelik artık 1 yaş daha yaşlandı. emre çolak, geçiniz...
    kanatlar : yasin ve bana göre sinan gümüş... bu bölgeye de en az 2 takviye şart. bruma daha fazla değerini kaybetmeden elden çıkarılmalı. olcan, olmadı..
    forvet : bence ne burak ne umut bulut yeterli değil. burak yedek kalmak istemeyeceği için bence gönderilse hiç fena olmaz eminim talibi çıkar. türkiye'de forvet olmadığı için iki tane üst düzey forvet alınıp , bir de umut vaad eden bir gençle kapatılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın