• 82
    galatasaray adına geleni gideni bol olması gereken transfer sezonu. aksi haldeşampiyonlar ligi'nde başarı hayal, madara olmak olası olur. ligde yine bir yere kadar gidebilir bu kadro. ama önce avrupa diyorsak;

    -gitmesi gerekenler;

    burak
    selçuk
    umut
    yekta
    para veren çıkarsa telles
    olcan adın*
    yazmaya gerek yok ama biz yine diyelim belki bu sefer olur aydın yılmaz
    bak bu bankoların bankosu gitmeli eray işçan
    belki süper lige yeni çıkan bi takıma itelenebilir tarık çamdal
    cemaili ve pandev'i de yazmaya gerek yok ama unutanlar olabilir diye söyleyelim

    -alınması gerekenler;

    2 taşşaklı 1 gelecek vaadeden yabancı forvet* *
    1 adet çift yönlü orta saha
    1 taşşaklı sağ bek*
    telles giderse bir sol bek*
    en az 1 tane taşşaklı gol atabilen kanat
    muslera'yı yedekleyebilecek, avrupa'da olmasa da en azından ligde güvenebileceğimiz bir yerli kaleci. örnek gökhan değirmenci. zaten benim bildiğim yabancı sınırı kalksa da bir takımda 2 yabancı kaleci olamıyor. yeni kural bu.

    bunlar şimdi akıllara gelen. bu transfer dönemi galatasaray açısından gelenler kadar gidenlerin de önemli olacağı bir sezon olacak. selçuk bi nebze neyse de burak ve umut gibi top kontrolü sıfır olan iki topçuya yabancı sınırının olmadığı bir sezonda da katlanırsak hiç gitmeyelim avrupa'ya falan. cidden ağır sıçarız bu seneki gibi.

    ayrıca bu burak kankası selçuk'la seneye hamza hocanın başını yiyebilir ben söyleyeyim. dün bunun emarelerini gördük. burak ve selçuk'un, en azından burak'ın gitmesi takımın sadece saha içinde teknik anlamda faydasına değil, ayrıca hamza hoca'nın rahat çalışması açısından da önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın