• 878
    13 mayis fenerbahce erciyes macinin genis ozetini simdi seyrettim ve diyebilecegim tek sey bu spor basinin allah belasini versin. fenerbahce'nin penalti denen pozisyonunda bariz diego ayagini yere suruyup yerden hic kaldirilmamis rakibin ayagina takarak kendini atiyor.

    ama asil kizdigin erciyes'in verilmeyen golunden ote bir de verilmeyen penaltisi varmis kimsenin konustugunu bile duymadim. boyd mudur nedir o adama sow'un yaptigi hareket direkt penalti. adamin onunde top, sol ayagiyla vurmak icin ayagini geriyor, tam topa vuracak sow topla hicbir alakasi olmadan ve topa mudahale edemeyecekken ayagini boyd'un onune koyuyor, herif de topa vurmak yerine sow'un bacagina takiliyor. futbol kurallari geregi topla oynamaya imkani olmayan adam rakip topa vuracakken topa vuramamasi icin bacagini ya da her boksa onu herifi engellemek icin kullanirsa bu fauldur. ceza sahasi icinde oldugu icin de penalti.

    bunun disinda sow ile bir kafa vurusu yapiyorlar kaleci son anda cikartiyor, sow bariz yarim metre ofsayt ustune top auta cikiyor ama korner veriliyor. bir de caner'in sari kartlik bir hareketi faul bile calinmiyor, top gidip tehlikeli yerden frikik oluyor neredeyse alves atiyordu.

    bu kadar kotu lehlerine alinan kararin ustune nasil hala fenerliler konusuyor diye dusunuyoruz ya bazen, iste sebebi bu serefsiz spor basini. adamlar bu kararlar normalmis gibi gecistiriyor sonra fener mazlum.

    yatacak yeriniz yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın