2014-15 Türkiye Süper Lig 31.Hafta Maçı
19:45 Mersin Arena
0 - 1
  • 358
    galatasaray savunmasinin net olarak s.o.s. verdigi bir maç oldu. iyi oynamadan kazandik. iyi ki de kazandik tabii ama cidden buyuk stresti. oyuncularla ilgili ufak notlarim:

    muslera: ne desem bos, ne desem kafi degil. taffarel ve simoviç de dahil galatasaray tarihinin en iyi kalecisi bence. bu maçtaki 3 puanin 2.99'u onun hakki.

    sabri: maalesef epey kotu oynadi fakat alternatifi yok. ikinci yari hucuma gitmemesi bizim isimize geldi.

    semih: savunmada ayakta kalan ismimizdi. sakatligin etkileri uzerindedir hala ama oldukca iyi savasti.

    hakan balta: klasik bir oyun sergiledi. kimi zaman ters ayakta yakalandi ki o bunu tum kariyeri boyunca yapti. guven vermedi dun, tedirgin etti bizi.

    telles: galatasaray'daki en kotu maclarindan birini oynadi. evet ne sneijder'den ne de yasin'den destek alamadi ama ikili mucadelelerde gucsuz duran tarafti hep. hucumda da hic yoktu.

    melo: kendisi icin vasat bir macti. ne parladi, ne hata yapti.

    selçuk: iyi performanslarinin ardindan dun epey etkisizdi. savunmaya gomuldu. paslari istedigi gibi degildi. nazar boncugu olsun diyelim.

    emre: savunmaya destege gelemedi. ozellikle ilk yari sabri'nin kanadini altin madeni gibi isledi bu sebeple miy. oyundan cikarken yaptigi yakismadi ama ozur diledigi icin uzatmayalim simdilik.

    yasin: gol disinda o da oyunda yoktu. oyundan cikmasi dogruydu ama yerine girecek isim baskasi olmaliydi (bence bruma). yalniz tam bir pes golu atti.

    sneijder: neredesin oglum sen? gençlerbirligi macinda muhakkak ama muhakkak, hele de muslera'nin yoklugunda, bize 3 puani getirmelisin. bjk macinda zaten sahne alacagina eminim.

    burak: etkisizdi. ikinci yarida presle topu kazanip, olaganustu bir surat ve sik calimlarla kaleciyle karsi karsiya kaldi. o golu atabilse muthis ovulecekti ama kacirdi. sonra bir pozisyon daha kacirdi. kotuydu.

    olcan: emre yerine girdi. etkisizdi.

    umut: yasin yerine girdi, ki bence burak yerine girmeliydi. tam ikinci direkte bos kaleye gol maciydi bu mac.

    yekta: oyuna 92'de sneijder yerine girdi. haliyle bir sey yapmadi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın