2014-15 Türkiye Süper Lig 31.Hafta Maçı
19:45 Mersin Arena
0 - 1
  • 354
    lafa göbeğinden girmek gerekirse emre çolak sağ açık olarak doğru bir tercihti. sabri faciası ancak emre'nin dinamizmiyle ortadan kaldırılabiliyor. birçok pozisyonda yasin'i telles'in gerisinde gördük. sabri ise yediğimiz birçok akında kadrajda bile değildi. bu demektir ki defansif olarak hücumcularımız yardımcı oldular yani açık oynadık da yardıma gelinemedi diye birşey yok. tanrı aşkına galatasaray'ı ne zaman açık oynamazken gördünüz? yahu biz her lig maçında açık oynayan önliberolarıyla dahi beklerin boşalttığı bölgeye yardıma giden bir takımız. bence dünkü maçta galatasaray kötü oynamadı. ben dün akşam belli ki beşiktaş'ın şampiyonluğu için deliren mersin'e karşı 12 mayıs 2012'deki savunmayı gördüm. bilinçli ve tehditkar. geçen gün hamzaoğlu'nun fener maçındaki savunmasını öven bir arkadaş vardı. mancini'nin deplasmandaki juventus maçına benzetmişti. doğal olarak(!) tartışmıştık. şimdi ona buradan sesleniyorum. dün akşamki 11 ve savunma'yı hoca savunması olarak değerlendirebilir gönül rahatlığıyla. hamzaoğlu'nun oyuncu değişiklik zamanlamaları da tam yerindeydi. 2 nokta var galatasaray savunmasında. sabri ve balta. evet takıntılıyım anasını satayım. yeniçeri, doğası gereği oynadığı pozisyonu haketmeyen adamdır. haketmediği için de takımın en zayıf noktasıdır. sabri yine 45423534 top kaybıyla oynadı. balta sarı kart gördüğü pozisyonda yine topuklarının üzerinde yakalandı. ikinci yarı hamzaoğlu sabri'ye ileri çıkmamasını tembihledi. ben olsam sağ beke zincirlerdim. sağ bekte kaldığında dahi tüm çalımları yemesine rağmen hiç değilse ilk yarının aksine göbekte az adamla yakalanmadık.

    hamzaoğlu doğru yolda. çıkardığı ortasaha doğru. emre - bruma değişecektir ama benim için emre, kanat olmamasına rağmen bir adım önde. yabancı hayranı takıntılı bir adamım ya amk. lakin bu ortasaha beraber oynayana kadar, birbirlerini bulana kadar çok zaman geçti. stresten de olsa pas hatalarının büyük kısmı nispeten uyumsuzluktan kaynaklanıyor. artık ligin sonu ama ben gelecek maçtan itibaren bu orta sahanın şov yapa yapa maçları kazanacağına inanıyorum.

    burak tam bir vaka. yetenekli olduğunu itiraf etmek gerekiyor. lakin tekniği ve bitiriciliği inanılmaz kötü. şampiyonluk geldikten sonra takım hakkında en ağır yazılarımdan birini yazacağım o zamana kadar fazla eleştirmek istemiyorum kimseyi.

    evet biz bir boktan anlamıyoruz ama hamzaoğlu en sonunda sene başından beri bir tarafımızı yırttığımız 11'i (balta sabri hariç) oynatmaya ve ısrar etmeye başlıyor. hata yapa yapa gördü ama sonunda gördü. ulemalarımız da 3 puanlar geldikçe bize "naberr" çekiyorlar. çeksinler. benim yeniçerilere taktığımdan daha fazla bana takmış durumdalar gerçi. canları sağolsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın