• 282
    maçı izleyemedim, özetteki görüntüleri ve hamza hoca'nın maç sonu açıklamalarından gördüğüm kadarıyla konuşmak gerekirse;

    yediğimiz ilk gole bakıyorum, savunmadan dikine oynayıp güzel bir pozisyon hazırlayacağız derken selçuk her zaman yaptığı hareketi yapıp saçma sapan bir şekilde faul almaya çalışırken topu kaybediyor ve o andan itibaren hızlı şekilde gelişen atak trabzon'un golü ile sonuçlanıyor. ikinci yarıda oyunun net hakimi biziz ama bu sefer de telles'in uyuması sonrası golü kalemizde görüyoruz. iki gol de bireysel hatalardan yeniyor.

    dikkatimi çeken nokta ise ocadan her oyuncuya kadar herkesin kararlı ve inançlı olması. emre'nin golü sonrası oyuncuların bir araya gelip golü kutlarkenki yüz ifadelerine tekrar bir dikkat edin. o yüzlerde inanmışlık, hırs ve kararlılık gördüm ben. maçı alsaydık şampiyonluk yolunda müthiş bir avantaj yakalayacaktık ama olsun, telafi etmek yine bizim elimizde.

    sözün özü, maçı 90 dk izlemediğim için kafa olarak yıpranmadığımdan mıdır, yoksa fazla iyimser biri olduğumdan mıdır bilmiyorum ama bu yenilgi sonrası "bittik biz beyler bittik" moduna girmedim. şampiyonluğa ve takıma olan inancım hala sonsuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın