• 206
    yazarların balta, kılıç ortalığı kan gölüne çevirdiği anlar itibariyle ilk yarı ile ilgili nacizane gözlemlerimi paylaşmak isterim:

    1- maça trabzonspor hırslı başladı. aslında ortada bir maç olmasına rağmen trabzonspor daha canlı gözüküyordu. bizimkilerin bonkörce kaptırdığı toplarla hızlıca atağa kalkan trabzonspor daha iyi göründü.

    2- snerijder'in adı ilk 15 dakikada sadece bir kez duyuldu. burada etkenlerden biri de takımın inatla sağ kanatta sabri'yle, umut'la bişiler yapmaya çalışmasından kaynaklandı sanırım.

    3- sabri demişken hiçbişi yapamasa hızlıdır, koşar eder denir. kaç maçtır gözlemliyorum sonunda gönül rahatlığıyla yazabilirim ki o hızından eser kalmamış. bir pozisyonda sola açılan bir topa erkan zengin'den daha yakın olmasına rağmen yetişemedi ve topu erkan kaptı. normalde erkan daha yakın olsa bile sabri koşar bir müdahalede bulunurdu. yediğimiz golde de top sabri'nin topuğuna çarparak ortaya, tam da orada bulunan özer hurmacı'nın ayağına geldi top.

    4- bizim takım hala taçları rakibe atıyor. bomboş pozisyonda arkadaşına attığı top bile kontrol edemediği için taça çıkıyor ve rakibe gidiyor. aklım almıyor bunu.

    5- bizim takıma tatil yaramamış. ısırmıyor. şampiyonluk coşkusu zaten yalan. ancak gol attığımızda sevinçlerde görüyoruz hareketlenme. onun dışında çok uzun zamandır problem olan plansızlık, taktik ve oyun eksikliği göze çarpıyor.

    6- burak'ın direkten gelen topu koca kale yerine direğe nişanlaması beklenmedik desek yalan olur. ceza sahası dışından emre'nin çektiği şut direkten dönünce kendisi topa darbeli vurmayı tercih etti. direkten dönen topa darbeli vurdu, evet.

    7- maç sonu her şey olabilir. şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın