• 113
    canın at binip kale fethetmek mi istedi? düz ovada meydan muharebesi mi yapmak istedin? 100 atlı çocuklar gibi şen mi olmak istedin? (bkz: mount and blade) nam-ı diğer at silah. avrat da var tabi. oyunu yapan bir türk firması. türkçe olarak da oynanabiliyor. felaket ucuz. 15 lira idi en son dnr'de. steamden de indirilebiliplüp. malum ortamlardan kasacağına 15 liraya al adil kullanım hakkın sana kalsın.

    6 krallık var. basit bir adam olarak başlıyorsun. yalnız gezmek bu dünyada tehlikeli. aksi takdirde haydutlara esir düşmen an meselesi. köylerden gönüllüler topluyorsun. bir taraftan da yol arkadaşları topluyorsun. yol arkadaşlarının yol bulma becerilerini arttırarak grubunun harita üzerindeki hızını arttırabiliyorsun. gönüllüler savaştıkça ya da yol arkadaşların tarafından eğitildikçe güçleniyorlar. adamların yemeğe ihtiyacı olacak inventory'i yemeksiz bırakmak elemanların basıp gitmesine sebep olabilir. para da büyük ihtiyaç. ancak sen ananı satmıyorsun tabi emre gibi. turnuvalar erken dönem oyuncusu için büyük nimet. yeterince güçlüysen turnuvalarda kendi üzerine bahis oynayıp para kazanabilirsin. sen de level atladıkça gücünü arttırıyorsun. liderliğini arttırdıkça komuta ettiğin adam sayısı artıyor. bir krallığa yanaşabilirsin. zamanla o krallığın mareşalleiğine yükselebilirsin. mareşalliğe yükseldikten sonra o ülkenin lordlarına emir verip savaşlarda sana destek vermelerini sağlayabilirsin. kaleleri fethetmen o kalelerin senin olacağı anlamına gelmiyor. kral seçiyor kime vereceğini. bunun için de lobi faaliyeti gerekiyor. lordlardan görev talep edip yaptıkça aran iyi oluyor ve senin yanında yer alıyorlar. birinin kızını manita yapıp yeterince şiir okursan karın yapabiliyorsun.

    en sonunda kendi krallığına isyan edip fethedeceğin kaleyle artık krallığını kuruyorsun. gerisi sana kalmış. ben mi? ben tüm diyarı fethettim. oynadığım karakter toplamda onbin civarı adam öldürdü. ordumun öldürdüğü rakamı bilmiyorum. adam kesmek hiç bu kadar zevkli olmamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın