resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 2842
    potansiyelini git gide arttıran, tecrübesiz olmasına rağmen iyi işler çıkartan, takımın en önemli genç oyuncusudur.

    2013 yılından itibaren takımda sadece 42 maça çıkmış, süper ligde 5 türkiye kupasında 6 olmak üzere toplam 11 asist yapmış 1 gol ligde 3 gol türkiye kupasında olmak üzere toplam 4 gol atmıştır.

    şu oyun zekasından bahsedenler toplamda 42 maça çıkmış bir çocuk hakkında fazla acımasız değil mi? ilk 11 çıktığında bile kime pas atacağını bilmeyen bir çocuktan bahsediyoruz. kaldı ki çocuk olmasına rağmen hala beklentilerimiz var. beklentiyi oluşturan da futbolcunun kendisidir. kendisinde oyun zekası olmadığını düşünmek, takımdaki herkesin oyun zekasının çok yüksek olduğu anlamına geliyor. bu adam demek ki yetersiz. aynı takımı mı izliyoruz? oyun zekasından konuşacaksak, bu takımda oyun zekası "yüksek" olan 5 tane adam sayamayız.

    daha fazla süre almalı ve takımdaki yerini sağlamlaştırmak adına çalışmalıdır, hamza hocaya bu konuda büyük iş düşüyor. maçı izlerken halen beni heyecanlandırıyor ve takımda kaleye doğru top süren ve takımı 3. bölgeye taşıyan kendisidir. tek pas ve bir çalımla bunu yapabiliyor. bruma girdiğinde brumanın tarzına uygun bi hücum anlayışı ve kurgusu olursa bruma galatasarayın mücadele ettiği her organizasyondaki başarısında pay sahibi olur.

    bruma genç bir oyuncu ve çok çalışması, tecrübe kazanması lazım. yasin öztekin ile birlikte bu takımı sırtlayabilirler ve bu iki isimde ısrar edilmelidir.

    yazık edilmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın