resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 10044
    31 mart 2015 lüksemburg türkiye maçı'nın ardından gündemdeki olaylardan dem vurarak, takımın kötü performansını sümen altı etmeyi başarmıştır. hollanda maçında şansa alınan 1 puanı, müthiş bir başarıymış gibi lanse etti kendisi ve destekçileri. lüksemburg maçında da hakan çalhanoğlu'nun son dakikalarda çarptırıp attığı şans golüyle galip geldik. galip geldiğimiz takımın ne kadar kötü bir takım olduğunu anlatmama gerek yok. san marino, malta, andorra falan işte bildiğimiz, dalga geçtiğimiz o meşhur tayfadan. ama adeta denk takımlarmışız gibi bir mücadele ve oyun sergilendi.

    neyse, bu yolun sonu belli. gruptan çok büyük ihtimalle çıkamayacağız. ne oynadığımız futbol, ne de puan tablosu ümit veriyor. arda turan, hakan çalhanoğlu, burak yılmaz, gökhan töre, caner erkin, ömer toprak, mehmet topal, selçuk inan gibi oyunculara sahip bir milli takımı; hollanda, izlanda, çek cumhuriyeti, letonya ve kazakistan'ın olduğu bir gruptan çıkartamıyorsan, istifanı istemek en doğal hakkımız. biz şimdiden dillendirelim de başarısızlık net olarak gelince yine sümen altı edilmeye kalkışılmasın. euro 2018'e katılamazsak istifa et sayın terim.

    edit: bu entrymin eksilenmesine saygı duyarım da o seri eksileme işine giren ibne her kimse bana bi yazsın. yeter ulan kene gibi yapıştın. terim babana laf söyledik diye mi bu kadar öfkelendin ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın