resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 10010
    kendisini savunmaya biraz daha devam edersem eminim bir sürü yazar bana ''göt kılı'' yalaka'' gibi sayısız terim savuracak farkındayım ama ağır bir şekilde fatih hocaya haksızlık yapıldığını düşünüyorum. bende ilk başta bizi bırakıp tüpçüyle anlaştığı için çok kızgındım fakat olayları anladıktan sonra adamın yapacak bir şeyi olmadığının da farkındayım.

    şimdi tayyip erdoğan, yıldırım demirören yüzünden milli takımın yenilmesini isteyenlere soruyorum; sayısız bizans oyunlarıyla kendisinin ayağını kaydırıp başarısını çekemeyen ünal aysal'a karşı sinirlenmiş milli takıma imza atmıştır. biz nasıl canımızdan çok sevdiğimiz türkiyemize karşı elin gavur hollandasını destekliyorsak kendisi de zamanında ünal aysal'a sinirlenip elin tüpçüsüyle ortak hareket etmiştir. durum çokta farklı değil beyler buradaki asıl hatalı olan kişi ünal aysal'dır.

    2 yıl boyunca takımı nerden aldı nerelere getirdi real madrid'e utanmasak 5-6 atacaktık neredeyse ünal aysal'ın ego sorunları yüzünden 5 sene geriye gitti takım. fatih terimi kovup italyanlara para yedirdi. lütfen bir kez daha düşünelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın