• 255
    beni tekrar sözlüğe döndüren maç olmuştur. ne zamandır yazmıyordum, ama bu maç yüzünden hissettiklerimi yazmazsam çatlarım..

    gerçi bir çok renkdaşımın söylediklerini tekrarlamış olacam ama dedim ya içimde kalmasın. yasin'in performansı ortadayken maçtan çıkarmak fikri nerden aklına geldi hamza hoca'nın.. giden 2 puan önemli değil, futbolcumuzun hevesini kırmak neden? olcan adın'dan sol bek devşirmeye çalışmak neden? bu adam kanat oyuncumuz eksik diye alınmadı mı? bruma'nın fizikten öte futbol zekasını geliştirmek gerek önce.. bu hataların toplamı 2-0 dan 2-2 ye gelen bir maç demek, ve taraftarı kanser etmek demek..

    en büyük problemimiz oturmamış bir geri dörtlümüzün olmasıdır. ne yalan söyleyeyim ujfalusi gittiğinden beri defans hattına güvenemiyorum, tamam chedjou iyi hoş, çabalıyor ama.. ne ujfalusi'nin ne de song'un verdiği güveni vermiyor. zaten melo gibi bir önliberodan yoksun kalmışız.. ama 2-0 dan sonra, hele kendi sahamızda artık o maçın 3'e 4'e gitmesi gerekirken beraberlikle sonuçlanması sadece facia..

    muslera'nın hakkını ne desek ödeyemeyiz, sneijder de üzerine düşeni yapmıştır bana göre.. bazıları her maç orta sahadan gol atmasını bekliyor herhalde.. herneyse, yine de moralleri bozmamak lazım, dilerim hamza hoca hatalarından ders almıştır da önümüzdeki maçlarda güzel futbolla ve alınan galibiyetlerle hakkımız olan şampiyonluğa ve 4. yıldıza ulaşırız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın