• 571
    fenerbahce'nin topla tufekle saldirdigi ve hakkiyla kazandigi karsilasma. tel var geyigi ile maglubiyete bahane uydurulmaya calisilan karsilasmadir ayrica.

    ligtv'de agir cekimde, her acidan yayinlaninca aslinda herhangi bir sikinti olmadigi anlasiliyor. tel mel yok. adam gibi topun altina girilmemis kazma forvet vurusunu tel mel diye sündürüp kendinize guldurmeyin. atacaksin arkadas. 4 tane net pozisyonun var. 4'unu de böyle maci almak istiyorsan atacaksin. ilk 10 dakikada maci 2-0'a getirdiginde ne buyusu kalir, ne teli kalir ne de sktigimin gelenegi kalir. colugun cocugun da maskarasi olmazsin.

    fener'e sami yen'de veya arena'da yenildigin maclara bak. 2-3 pozisyona giriyor o.cocuklari hepsini de atiyor. sen de at. kadiköy'unun de amk, saracoglu stadinin da. buyuymus de telmis de.

    catir catir top oynayacaksin. ölumune kosacaksin. kendi sahana gömul. gelen her topu ayaga yaparak cikmak yerine gerizekali anadolu takimi gibi dan dun vur, sonra gel ip var de, tel var de. sen böyle mahkum top oynarsan mac on kere de tekrar edilse kazanamazsin.

    fener'in attigi golden önce sag bekin super zeka sabri'ye bi bak. denyo bir pas sonrasi geriye kosmasin, 10 dakika kalmis gol ye. en olmadik toplari cikaran muslera sacma sapan bir sutu cikaramasin.

    sen akilli olmadikca yenilmeye hep mahkumsun. sene olmus 2015, adamlar kuyruklu yildizin kosu yoluna mekik birakiyor. gececeksin o tel var, buyu var islerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın