• 185
    düşünsenize bugün toplantı yapılıyor aşağıdaki gibi bir haber geliyor :(

    --- alıntı ---

    galatasaray'a 2 bin 525 bilet

    galatasaray taraftarı maçı migros tarafındaki tribünden izleyecek. taraftarlara, maça karayoluyla gelmeleri tavsiye edildi.

    istanbul - derbi öncesi il spor güvenlik kurulu toplantısı, istanbul valiliği'nde yapıldı. istanbul vali yardımcısı ergun güngör başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya fenerbahçe kulübü asbaşkanı şekip mosturoğlu, galatasaray kulübü yönetim kurulu üyesi haldun üstünel ve galatasaray futbol a.ş. genel müdürü adnan sezgin katıldı.
    toplantıda alınan tedbirler şöyle:

    maç bileti bulunmayan hiçbir şahıs, stat çevresinde oluşturulan dış arama noktasından içeri alınmayacak. kulüpler, seyircilerine toplu ve ücretsiz bilet vermeyecek, toplu taraftar organizasyonu yapılmayacak. stat kapıları saat 14.30'da açılacak.

    stadın kapasitesi 50 bin 509 kişi olduğu için galatasaray seyircisine yüzde 5 oranında, 2 bin 525 kişi kapasiteli migros tarafındaki bölüm ayrılacak. galatasaray seyircisine ayrılan biletler bugün saat 11.00'den itibaren tüm biletix gişelerinde satışa çıkarılacak ve bir kişiye en fazla iki bilet olmak üzere, kimlik fotokopisi ibraz edilmek kaydıyla alınabilecek.

    --- alıntı ---

    o kadar çok özledim ki yukarıdaki haberi aldıktan sonra başlayan telefon trafiklerini maç öncesi numaralı'nın altında sabahlamayı isim listesi yapmayı ve bunun gibi daha bir çok şeyi. bilet sabahındaki kahvaltı edememeyi susuzluğu daha sonra bileti cebe koyduktan sonraki "yaa benim sülalem rahat" triplerini eve gidip mis gibi uyumayı, maç arifesinde sabaha kadar beyoğlu'nda takılmayı sonra gidip bi yerde 1-2 saat sızıp sokağa gidip takılmayı özledim. stada doğru yol alırken sağda solda gördüğün fenerlilerle atışmayı (aşağıda yazdıklarımla alakası yoktur. tamamen tatlı atışmalar araba içinden çalınan kornalar vs. ) tribüne girince yaptığımız makaraları, takım sahaya gelirken sesin patlarcasına "cimbom geliyor cimbom yalele yalele" diye bağırmayı....

    pazar günü bir derbi oynanacak ve rakip tribün yine bomboş olacak.

    edit: yazmayayım dedim ama duramayacağım. maçlara giderken sağda solda birbirine saldıran, sırf takımını desteklemeye gidiyor diye rakip taraftarın arabasını parçalayan, bıçaklayan insanlar yüzünden bizim bu hakkımız elimizden alındı. o kadar yazılacak şey var ki yine de tadında bırakalım.

    pazar günü hepimiz evdeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın