resim
Blerim Dzemaili
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:İsviçre
  • 487
    her halde yekta'nın da ilgili maçta* oynadığını fark edemeyenlerce bugünkü performansıyla yekta'ya eş görülmüş futbolcu. cemali'nin bugünkü performansı sadee yekta'nınkinden değil selçuk'un iki maçtır çok çok övülen performansından da yukarıdadır. ama ülkemizde hakan balta gibi cemali gibi sadece işini yapan futbolcular sevilmez. sabri gider sürekli defansı açıkta bırakmak pahasına kır yılda bir asist olan ortalardan yapar, selçuk gider defansla alakası yokmuş gibi orta sahanın rakip bölümünde al gülüm ver gülüm bekler; olan cemali'ye, balta'ya olur.

    düzeltme: allah aşkına baksanıza, formal fallacy*'den geçilmiyor sözlük.

    -madem selçuk'tan iyiydi napoli'den niye yollandı?

    selçuk'tan iyi olmadığının ispatı olarak napoli'den gönderilmesi gösteriliyorsa cümlenin az da olsa mantıklı olması için selçuk'un napoli oyuncusu falan olması lazım. selçuk'tan iyi olmakla napoli'nin ne alakası var yahu? elbette aynı şeyi düşünmek zorunda değiliz ama burada karşı tarafın mantık kurgusu sakat.

    şampiyonlar ligi'nde yaşadığımız hezimetin baş sorumlularındandır cemali. selçuk kaptan gibi topa bakmak yerine hocasıyla tartışsa, bilerek kart görüp formalite maçında oynamasa, önünden geçen topa* dokunmasa kral olurdu. çünkü burası popülizmin beşiği türkiye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın