• 13
    bu profesyonellik hususunu uzun satırlarla ve hatta vereceğim örnekler ile çok fazla detay vererek anlatmayı da denerim ama fazla zorlamadan sadece şunu bilmenizde yarar var diye düşünüyorum.

    çok eski bir olay vardı bu konu ile özdeş. hemen aklıma geldi ve yazmak istedim. iskoçya'da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan futbolcu iskoç bile değildi... van hooijdonk şöyle demişti vakt-i zamanında: '' celtic'ten ayrılırken( aslında kovuluyordu göz göre göre) g.rangers bana inanılmaz ve reddedilemeyecek bir teklifte bulunmuştu. fakat en karaktersiz fahişe bile celtic'i bırakıp rangers'a gitmeyi düşünemez. aynı şekilde rangers'ı bırakıp celtic'e gitmeyeceği gibi! ''

    evet o zamanlar celtic'in paragöz başkanı, egolarının kurbanı olan başkanı bir hiç uğruna pier'in takımdan uzaklaştırılmasında ve takımına karşı soğutulmasında en önemli rolü oynamıstı. buna rağmen hooijdonk'un aklımda kalan o şahane açıklamaları hâlâ kulağıma küpedir. böyle paylar çıkarmak lazım. demek ki futbol sadece parayı alıp '' ben profesyonelim'' demek ile örtüşmeyebiliyormuş! sadece futbol değil. yaşamımızın her anında da bu böyle olmalı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın