• 281
    galatasaray'in sampiyonluk yarisindaki en zorlu maçlarindan birini daha kazanarak yoluna emin adimlarla devam ettigi maç. donem donem cok iyi, donem donem cok kotu oynamaya devam ediyoruz. evet hakemler de rakiplerin lehine, bizim aleyhimize inceden falan da degil gayet kalin kalin calisiyorlar ama biz galatasaraysak, rakibi de hakemi de yeneriz. cok yendik, yine yapariz. bu maçta sivas'in ilk golu mesela. aydaki adam bile gordu orada faul degil de aut oldugunu. ama hakemler sivas lehine karar verdiler. ve biz golu yedik. yemeyecegiz arkadasim. arka direkte iki tane bos sivasli kalmayacak. o top iskalanmayacak. gereken budur. bu da olacaktir. ufak ufak oyuncu notlarim:

    muslera: yine cok iyiydi. gollerde yapacak bir sey yoktu ama cok onemli kurtarislari vardi. bu arada onu da cildirtmayi basaran hakemleri de tebrik ederim. ilk devrenin sonunda gordugu sari kart tamamen haksizdi. tamamen.

    sabri: harika oynadi. cidden harika.

    koray: iyiydi. sivas'in ikinci golunde kestigi topu pasi atan oyuncuya geri yollamamis olsaydi harika derdim hatta.

    chedjou: formunu yeniden kazaniyor. son dakikada yaptigi faul olmasa iyi derdim, simdi vasat ustu.

    olcan: ilk devre savunmada cok yalniz kaldi. hucuma ciktiginda buyuk itici guc oluyor ama savunmada tek basina kaldiginda bir gariplik var. kademe bilgisi haliyle zayif. ornegin ilk devre spikerlerin gol diye ataga kalktigi auta giden sikeci ibrahim akin pozisyonunda bir savunmaci sikeciye o sutu o kadar rahat cektirmezdi. yine de ozellikle ic sahada sol bekimiz bence o olmali.

    hamit: beklenmedik olcude yararli ve iyiydi.

    selçuk: ilk yari ayri, ikinci yari ayriydi. ilk yarida vasat altiyken, ikinci yarida iyiydi.

    bruma: en faydali gunlerinden birini yasadi formamiz altinda.

    sneijder: onu tehlikeli alanda cok topla bulusturamadik. ama bulustugunda da ucuncu golu hazirlamasini bildi.

    yasin: ilk yari dikine oynayan, oynamaya gayret eden tek adamimizdi. attigi gol moralini biraz daha yukseltmistir. kesinlikle maça cikmasi dogru tercihti.

    burak: kudurtuyor dusmanlarini koçum benim. gol, asist, direkten donen top, mucadele her sey vardi yine.

    telles: ikinci yari girdi ve sol onde oynadi. golu cok klas, kosusu cok guzeldi.

    emre: maalesef etkisizdi. o sahada etkili olmasi da zordu zaten.

    umut: evet top tutamadi. hic de tutamiyor, hic de tutamayacak ama son dakikalarda kossun, kafa topu olursa vursun diye oyuna alinacak oyuncu da kendisiydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın