• 4
    bu forvet hattıyla şampiyon olursak büyük iş yapmış oluruz.

    rakiplerime bakıyorum fenerbahçe'de kontra atak oyuna uygun, güçlü, fizikli bir emenike var, webo gibi lig için oldukça ideal bir forvet var, sow gibi ortalama üstü bir forvet var, kuyt gibi forvet oynayabilen bir adam var. bu 4'ün 3'ü zaten fenerbahçe'nin ilk onbirinde yer alıyor sakat ya da cezalı değilse.

    beşiktaş'a bakıyorsun tek forvet drogba'nın 2 beden küçüğü demba ba, cenk, mustafa var, gole direkt katkı veren olcay ve g.töre var.

    biz de burak var en iyi türk forvet eyvallah ama zaten milli takım fifa'da 52.sıraya düştü. umut var o da üzerine plan yapılacak bir oyuncu değil. skoru değiştirmek için hamle yapıldığında çok daha etkili olan bir oyuncu(çift forvette, kaos oyununda) pandev desen koçum benim sanki emekli olduktan sonra futbola geri döndü, 20. hafta oldu hala 1 devre oynayacak hale gelemedi mi bu adam?

    neyse efendim allah'tan burak yılmaz ve umut bulut atıyorlar, nispeten formdalar da, wesley gibi bir virtüöz var da yarışın için de kaldık. bundan sonra iş büyük oyuncularla 3'er 3'er puanları toplamakta. tecrübe olarak galatasaray ve fenerbahçe, beşiktaş'a kıyasla bir adım önde. bu sebeple ligin sonu gelirken herkes eşit şartlarda devam ederse (!) beşiktaş son 3-4 haftaya girmeden iddiasını kaybeder gibi geliyor. at başı gidiş bakalım hakemlerle falan nereye kadar gidecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın