• 11667
    seneye avrupa kupalarına katılım yasağı hatta bir de üstüne transfer yasağı getirilmesi gereken takım. 1 yıl transfer yapmayalım ve elimizdeki gençlere ve altyapı kaynağına yönelelim.
    bu arada da takım içinde atık ve gereksiz adamlardan da kurtulalım. bir daha da böyle akıldığı saçma sapan işlere girmeyelim.
    45 tane kontratlı oyuncu grubu içinde gerçekten takıma lazım 15 tane adam ya var ya yok. takımın üçte ikisi atılardan oluşuyor. bu kadar adam var ama hala bitirici bir golcü yok, gerçek anlamda bir sağ bek yok, uzun boylu pozsiyon almasını bilen kafası çalışan, lider vasıflı bir stoper yok, orta saha da koşan basan pres yapan top çalan, güçlü kuvvetli bir oyuncu yok, yedek kaleci yok, direk yazabileceğin net bir kanat adamın yok!!!

    ilk 11 için en az 3 veya 4 pozisyon eksik, 22 kişilik takım için de 6-7 personel eksik. bunlar 45 kişi içinden bile yok. o zaman bu transferler niye yapıldı? kim yaptı? hangi akılla yaptı? bu paraları hangi mantığa ve hesaba göre verdi? peki gerçekten kimlerin cebine gitti?

    dediğim gibi en temizi uefa versin cezaları adam gibi 1 yıl kendimize çeki düzen verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın