• 1393
    öyle bir adam düşünün ki, binbir zorluk içerisinde, tek başına, kendisinden 4-5 kat yüksek bütçeli rakiplerine karşı var olma savaşı veriyor.

    yönetim demeye bin şahit, ucube bir yapı var şu an kulubün başına musallat olmuş, 'biz mayısta gidiciyiz hacı, sülalemiz raad, bize her yer paris' gevşekliğinde, kendi egolarını tatmin etmekten başka bir şey yapmayan, isim yapma sevdasına düşüp güvenlik kamerasına bile demeç veren ama icraate gelince esameleri okunmayan kişilerden oluşmuş. hiçbir yaraya merhem olmayan, oyuncuların ödemesini yapmayan, laf söylendiğinde biz enkaz devraldık ne yapabiliriz diye işin içinden sıyrılan. adama demezler mi madem yapacak, söyleyecek bir sözünüz yoktu, iş olsun diye mi başkan oldunuz, yönetici oldunuz? galatasaray adının üzerinden yediğiniz ekmekler yetmedi mi hala? hasbelkader galatasaray lisesinden mezun oldunuz diye, milyonlarca galatasaraylının üzerinden rant sağlamaktan utanmaz mısınız?

    ergin hocam adam kere adam, beyefendi. taktiği, tekniği bırakmış, parasını alamayan oyuncularını takım halinde bir arada tutmaya harcıyor en çok eforu. parasını alamayan adamı antremana nasıl konsantre edeceksin, adamın aklında galatasaray kalmamış, buna rağmen ergin hoca pes etmiyor, kolej havasına sokuyor takımı.

    bu sefer de 'hayvan oğlu hayvan'larla uğraşmak zorunda kalıyor. sözde taraftar, özde dağdan yarın inmiş ayı. ergin ataman'ı küçük düşürüyor, galatasaray'ı rezil ediyor.

    ergin ataman babamızın oğlu mu? neden bu kadar dertle sıkıntıyla uğraşsın bu profesyonel adam?

    uğraşmayacak tabi, ben de yerinde olsam bu leş ortamda durmam. ergin hoca, galatasaray spor kulubünün 20 yıl önünde şu haliyle.

    italya'da hak ettiğin ortamı bulacaksın hocam... biz sana layık olamadık, kusra kalma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın