• 1387
    kendisi, biz galatasaray'a ve sana edilen kufurlere karsilik veriyorduk sen boyle yapamazsin diye elestirilen aslan yurekli kocumuz.
    aksam cok sinirliydim bazi detaylari anlatmayi atladim.
    oncelikle usak taraftari oyle ahim sahim bir kufur etmedi. soyledikleri tezahuratlari yazayim, i..e galatasaray, rererara giren cikan cimboma bir de mola alsana ergin ataman. ve bunlar da cok kisa sureliydi. ne olduysa hakemler sinana teknik faul calinca oldu once gs tribununden parkeye dolu bir pet sise atilti pat diye salonun ortasina indi. bir de saha kenari kombinelilerin kafasi uzerinden gecti. o kombineler 5000tl oldugu icin sadece usak'in en zenginleri var orada hatta elinde bebegi ile oturan bir kadin vardi.
    neyse gelelim yanici maddenim atildigi yere. orasi da usak'a destek olalim diye kombine alan is adamlarinin yeri. adam iste 3-5 kombine aliyor yakinlarina veriyor. yani o yabanci maddenin atildigi yerdeki insanlar her gun maca gelen insanlar degiller. genellikle genc kızlar var ve eminim cogu ya galatasarayli ya da sirf galatasaray geldigi icin oradalar. zira mac sonu salon bosalirken o tribunden ve karsi tribunden inen kizlar arroyo ile foto cekme yarışına girdiler.
    he galatasaray tribununde kurunun yaninda yas da yandi mi evet yandi ama ergin ataman cok buyuk bir karakter oldugu ve dogru olani yaptigi icin o yaşlar bile peki hocam diyip gittiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın